Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
mam doła, płacze cały dzień ;( nie umiem sobie dać rady z Antkiem, Cały czas jest niezadowolony, płacze, mojej piersi coraz częściej nie chce ssać ;( Ostatnio prawie nie śpi, Tylko noce wyglądają w miarę ok. Kiedy to się skończy...
Sory za marudzenie, ale musiałam się wygadać[/url]
Aniołek - maj 2016
Aniołek - maj 2014 -
Robotka1 wrote:hahaha na ogóle jej takiego komenta trzasnęłaś? hahahaha
hue hueKUWA A ZEM GUPIA :p
hwesta, Robotka1, Aguś86, Fasia, CzaryMary, KasiaKwiatek, mantissa, misia83, Gosha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyhttps://www.bobovita.pl/dolacz-do-klubu-mamy-radza?utm_source=Facebook&utm_medium=Poradnik&utm_campaign=CRMrej Jak by któraś była zainteresowana - darmowa paczka
-
nick nieaktualny
-
Robotka na rota są chyba dwa rodzaje szczepionek i jedna ma dwie dawki, a druga trzy. Ja zarówno Zuzie jak i Szymona szczepie Rotarixem i tam są dwie dawki. I na rota trzeba skończyć cykl szczepienny przed 24 tygodniem, czyli szczepienie po 6 miesiącu już nie wchodzi w grę. Oboje moi byli szczepieni od razu w 7 tygodniu i wszystko ok. Im wcześniej dasz tym szybciej jest ochrona, a im mniejsze dziecko tym gorzej przechodzi infekcję.
Robotka1 lubi tę wiadomość
-
Murraya wrote:Ulka możesz się na mnie obrazić ale czy kopnął Cie ktoś już dzisiaj? Jak.nie to będę pierwsza! zostaw wszystko w cholere (sprzątanie czy obiad) - ubierz Antka i na spacer!
Jak matka jest nieszczęsliwa zatroskana to tworzy się efekt domina, dziecku się też udziela. przejdź się z nim, spij 1-2 litry płynów zjedz porządnie obiad - i wsio wróci na miejsce!
właśnie nie - dzięki za kopa, od razu lepiej na duszyMurraya, Gosha lubią tę wiadomość
[/url]
Aniołek - maj 2016
Aniołek - maj 2014 -
Ewelcia wrote:Ulka rozumiem Cię bo ją też miałam ostatnio taki dzien. U nas pomoglo położenie młodego na brzuszku, smoczek i dźwięk suszarki. Kladlam się obok i masowalam plecki lub główkę troszkę to trwało zanim Kuba sie uspokoił...jak zasnął to spal bite 6h
muszę wypróbować tę suszarkę bo jeszcze nie wiem jak na Antka działa...[/url]
Aniołek - maj 2016
Aniołek - maj 2014 -
Wiecie co ja juz nawet o nim nie mysle ;/ szkoda nerwow,mam tylko nadziejw ze przyjedzie podpisac papiery bo bez jego podpisu nie moge Sofii zrobic paszportu w ambasadzie ;/
A Wczoraj polozylam Sofii na macie i jak nigdy zaczela szturchac sobie maskotki wiszace jej nad glowa i kopac pilke ktora wisi w nogachtaka byla szczesliwa heh
a ja razem z nia
Wlasnie zanowilam mietowego Cuska dla SofiiRobotka1, Aguś86, Ulka84, Amy_, Murraya, Fasia, Angela89, KasiaKwiatek, misia83, Gosha lubią tę wiadomość
-
Widzę wesoło od rana
Właśnie zostałam sama, mój pojechał na imprezę firmową i wróci jutro. Powiedziałam, że na noc sprowadzam kochanka
Murraya ja też bym sobie poradziła sama (bo jak pisałam juz-stało co miało), wystarczyło wdrapac się na górę
Murraya, Aguś86 lubią tę wiadomość