Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Anka1501 wrote:Robiłam mleko kokosowe, zostały mi wiórki, wiec zaraz zrobię kokosanki... Tylko wtedy zostaną mi żółtka to jeszcze kruche ciasteczka zrobię... dla kochanka jak znalazł
http://www.mojewypieki.com/przepis/kokosanki-przepis-iii
Nikt mi nie chciał uwierzyć, że nie są z cukierni
CzaryMary, Angela89, Anka1501, sylvia007 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnka1501 wrote:A... Juz kumam...
Mam jednak nadzieję, że Maggie wróci.
Osobiście myślałam, że jak urodze to już tu nie wejdę... Ale bym tesknila za kwietniowkami
A czemu miałaś tu nie wchodzić ?Mąż ostatnio się pytał o czym my tu jeszcze gadamy
Czy się sobą nie znudziłyśmy
CzaryMary, Gosha lubią tę wiadomość
-
Ostatnio oglądałam Poród z zaskoczenia i mój mówi : przecież już urodzilas to po co to oglądasz??
A ja odpowiadam :samochodem jeździsz to po co oglądasz tvn turbo??
GlupekAngela89, CzaryMary, hwesta, Jaga, lysinka, mantissa, iwonka1077, sylvia007, Fasia, KasiaKwiatek, Murraya, Rudzia, Ewelcia, misia83, Gosha, mimka84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCo do zorganizowania, ostatnio była u mnie koleżanka która ma dziecko. I była zaskoczona wręcz oburzona jak ja mam na to czas aby obiad ugotować, posprzątać i jeszcze uprać. No bo ona jak jej mała miała tyle co Martyna to obiady jadała na mieście bo czasu nie miała posprzątać też nie miała kiedy. To jej na dokładkę dowaliłam że jeszcze w ciągu dnia z 3 razy siedzę przy laktatorze
To spytała czy mi się chce i czy nie lepiej przejść mi na MM bo ona przeszła bo mała nie chciała jeść jej z piersi..