Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Angela, u mnie też zapowiadało się na wrastanie, ale na szczęście pazurek poszedł w inną stronę. Moja położna mówiła, że jak tam się przy pazurku zaczerwienienie robi to można rivanolem przemywa.
Dziewczyny, znacie jakieś fajne strony z przepisami na koktaile albo proste przekąski z warzyw? Naprawdę muszę urozmaicić swoją dietę. Jakieś blogi czy coś?
Edit: Ida jakim cudem ty masz obiad o 12 zrobiony? O 12 to ja jeszcze nawet nie wiem co zrobię.Zresztą Julek do 12 to śpi w porywach do godziny - akurat tyle, żebym się ogarnęła i śniadanie zjadła.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 maja 2015, 20:16
Angela89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymf wrote:Ja daje rade wszystko zrobic, co prawda czasem nie robie, bo wole sie nie spiknac z Tesciowa, ale to juz inna kwestia...
A krostki na pupie, ktore miala Jula, to uczulenie na chusteczki dada-te, ktore byly w promocji z pojemnikiem... mam jeszcze 3paczki i chyba na sobie do demakijazu zuzyje...
Mój dokładnie tez na te ma uczulenie. Wycieram nimi kurze w łazience..
Spie z synemmęża nie ma to przytule sie do tego słodkiego ciałka. Chłop będzie zły jak wróci, bo uważa ze synek powinien spać w swoim lozeczku. A ja jak kocica młodego kociaka za fraczki i ciagne do naszego legowiska
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 maja 2015, 20:49
mf, hwesta lubią tę wiadomość
-
mf wrote:Ja daje rade wszystko zrobic, co prawda czasem nie robie, bo wole sie nie spiknac z Tesciowa, ale to juz inna kwestia...
A krostki na pupie, ktore miala Jula, to uczulenie na chusteczki dada-te, ktore byly w promocji z pojemnikiem... mam jeszcze 3paczki i chyba na sobie do demakijazu zuzyje...
O niee, ja tez je kupiłam.Bo te drugie są super. No nic, może młodego nie uczulą, będę obserwować.
-
iwonka1077 wrote:ktoras pisala ze kupila sukienke dla corci chyba sylvia?????powiesz jaka???bo dla swojej szukam i nie wiem jaka??/
-
Fasia Ja teraz 3 kawałki pizzy ... już się boje aaaa ;P
-
sylvia007 wrote:Iwonka ja kupowałam ale dla Gabi póki co. A jesli chodzi o takie do chrztu to w smyku widziałam naprawdę fajne, nawet 1 jest teraz w wyprzedaży za 60 zł
-
Dla chlopca na chrzest to wiadomo garniturek ale ja bym chciala taki czapke do tego kaszkiet chyba to sie nazywa
ale nie widze hehe
a dla corci moze sukienke z 5-10-15 albo spodniczke tiulowa ale bluzki nie mam do niej, ajjj
ja sukienke morelowa taka zakladam, nic nie znalazłam ciekawego w sklepie to w szafie mialam awaryjke na szczescietylko nie wiem jaka marynarke do niej bo buty bezowe mam, bezowo???granatowa??? bo musze kupic.... poradzicie??????
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 maja 2015, 21:57