Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWłaśnie ! Organizacja to podstawa.
A kobiety z metroweymi odrostami, tłustym i włosami, w wyciągniętych dresach mówiące ze nie maja czasu zadbac o siebie - moim zdaniem są małymi leniuszkami
Oczywiście inaczej ma sie sprawa przy większej gromadce pociech ale przy jednej sztuce uważam ze da sie sporo ogarnąćAngela89, mimka84 lubią tę wiadomość
-
Oczywiście, że kwestia organizacji. Pranie, sprzątanie, gotowanie... Na wszystko jest czas, na książki i na forum również. W nocy na forum nie wchodzę bo staram się wykorzystać każdą chwilę na sen żeby w dzień chodzić na pełnych obrotach
CzaryMary lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa w nocy tez na forum nie wchodze, bo w nocy spie z przerwa na karmienie
Rano sie codziennie maluje i ubieram jak mala spi, to zajmuje przeciez ok 10 minut. Wlosow nie myje codzinnie, raz na 3 dni styka , jakos mi sie nie przetluszczaja wcale... ale latem bede myla pewnie codziennie. Sprzatam, gotuje i mam czas na forumI organizacje imienin jutro nawet! Coprawda duzo rzeczy kupnych, ale sam fakt
Mala plakala, ale wlasnie spi w chuscie -
O tak zgodzę sie , że to wsio kwestia organizacji.
Ja mam czas na wszystko łącznie z wieczornymi maseczkami na twarz, piling i maseczka na stopy + to samo dłonie, na zrobienie sobie manicure i pedicure, ogarnięcie 2 szkrabów do spania, kąpiel i nasmarowanie sie olejkami. Do tego codziennie praktycznie młoda jest na dworzu od 12 do 17. Jestem sama z 2 dzieci, codziennie ogladam minimum 3 odcinki zaległe Chirurgów. 2 razy w tyg jestem w miescie co zajmuje min 2 godz.
Jak słysze matki narzekajace ze nie maja na nic czasu to mnie krew zalewa i nóz w kieszeni otwiera.
Ps chodze w wyciagnietych dresach b o lubie, nie maluje sie na codzien bo nie mam takiej potrzeby, mam odrosty kilometrowe bo zeby sie ufarbowac musze jechac do Łodzi byle komu włosów nie oddam.
CzaryMary, mf, Robotka1, Aguś86, Militta110816, Gosha, mimka84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
To ja się muszę nauczyc tej organizacji, bo mi słabo idzie.
ale nawet bez dziecka nie ogarnialam, więc nic dziwnego. :)Poprawie się.
Mary, chirurdzy mają 11 sezonów, więc się dobrze zastanów.ale są super jak ktoś lubi takie klimaty.
Jaga, a ciebie to już nad wyraz ppodziwiam. -
nick nieaktualnyI 12 w produkcji
Ja kiedyś byłam nie zorganizowana ale przed ślubem jakoś mi przeszło. Ja muszę codziennie odkurzyć bo pies gubi sierść tak by było wszystko w kudłach. Ugotować też no chyba że mąż ma na popołudnie do pracy wtedy idę w łachę do teściów -
witam
ja tez ogarniam, kwestia chcenia
Daje rade corka sie zając, obiad dla siebie i drugi dla męża zrobić i czasem jeszcze 3 dla corci, o małoletnim nie wspomne, nie maluje się codzień bo ja nie wychdze nigdzie to nie widzę potrzeby, pranie wiadomo trzeba, sprzatanie i prasowanie to juz jak misie chcedziś na gości jeszcze po ciasto latałam do sklepu z dwójką dzieciaków bo nie mialam kiedy upiec
-
CzaryMary wrote:Jaga nooo szacunek
kurcze, dużo osób mówi o tym serialu ' chirurdzy' . dobre to ? Muszę obejrzeć .
Młodemu znowu pojawił sie trądzik -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa wczoraj Martynie musiałam narobić trochę bólu.. bo jej się duże paznokcie u nóg wrastają ;/ aż jej się czerwony paluszek zrobił. Ładnie jej obciełam mam nadzieje że nie będzie miała tendencji do tego jak ja ;/ Przy najbliżej okazji pokaże to pediatrze choć mam nadzieje że to jednorazowo.