Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyA ja przed chwila wyebalam te wióry do kibla
Co tam słychać u Was?
Mój chłop zaraz na kawalerski rusza wiec tez na noc zostajemy sami.
Dzisiaj byliśmy z młodym na zakupach. Znowu sie obkupilam a młodemu i tacie tez cos skapnelo
I jeszcze w knajpie na obiedzie byliśmy.Młody grzeczny jak aniołek.
Zjadł w galerii handlowej.
Na jednym fotelu kobieta karmiła piersią a obok mój maz butla. Zabawny widok
Anka1501, Fasia, hwesta, lysinka, Murraya, KasiaKwiatek, mantissa, Gosha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMartyna fakt faktem w nerwach ale z brzusia na plecy się zaczęła obracać
I to nie raz tylko powtórzyło się 4 razy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 maja 2015, 16:15
Rudzia, Anka1501, Fasia, lysinka, CzaryMary, mantissa, sylvia007, misia83, Gosha lubią tę wiadomość
-
Tez chciałam wywalić wiórki ale pomyślałam, że na kokosanki się jeszcze nadadzą
Moje dziecko (starsze) miało napad histerii na mieście. Kupowalismy prezent na urodziny dla synka znajomych bo się jutro wybieramy. Krzyczał, kopal i bił mnie bo nie chciałam mu kupić zabawki. Powiedziałam, że dostanie na dzień dziecka a dzisiaj może sobie wybrać jakąś inną -małą zabawkę. Ehhh masakra aż miałam łzy w oczach jak z nim wracalam do domu.... Nigdy czegoś takiego mi nie zrobiłWiadomość wyedytowana przez autora: 23 maja 2015, 16:14
-
nick nieaktualnya ja wlasnie robie mleko kokosowe
zalalam te wiorki wrzatkiem i czekam 2 h
My dzis nigdzie nie bylysmy, mala spi caly dzien z przerwami na jedzenie, u nas jest syn meza i w sumie oni lataja po zakupy na jutrzejsza impreze, a ja siedze i sie opierdzielam.
nawet nie mam kiedy jej polozyc na brzuchu dzis, bo budzi sie z mega rykiem na jedzenie,je i spi. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyhwesta wrote:a ja wlasnie robie mleko kokosowe
zalalam te wiorki wrzatkiem i czekam 2 h
My dzis nigdzie nie bylysmy, mala spi caly dzien z przerwami na jedzenie, u nas jest syn meza i w sumie oni lataja po zakupy na jutrzejsza impreze, a ja siedze i sie opierdzielam.
nawet nie mam kiedy jej polozyc na brzuchu dzis, bo budzi sie z mega rykiem na jedzenie,je i spi.
U mnie dosyć podobnie więc ją kładę przed jedzeniem aby się trochę pomęczyła, tak wiem - tortury ale nie ma kiedy. Dlatego w nerwach się obracaAle niech ćwiczy bo zauważyłam że fajnie głowę podnosi jak jest na klacie ale już jak na kanapie jest to jej się nie chce. Muszę nagrać jak się wnerwia i się obraca
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 maja 2015, 16:28
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMoja ma chyba ciezka glowe, bo wciaz wali nia we mnie
az sie boje ze cos se zrobi, jak ja biore na rece czasem nie zdaze asekurowac i JEB, ale to najczesciej jak spi
a pytanie- czy wystarczy ze dziecko glowe podnosi lezac na klacie? tez trenuje trzymanie wtedy? czy konieczne jest na plaskim np. macie? moja nienawidzi na brzuchu lezec na plaskoWiadomość wyedytowana przez autora: 23 maja 2015, 16:35
-
Hwesta
-50g masła,
-200g wiorek,
-pól szklanki cukru
-białka z 2 jaj
-3 łyżki mleka(dałam kokosowe, zobaczymy jak wyjdą)
Masło roztapiam, dodaje cukier, mleko i na ogniu robie jednolitą mas, zdejmuje z ognia, wsypuje wiórki i mieszam na bardzo gęsta masę. Osobno ubijam białka na sztywno ze szczyptą soli -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Murraya ale u nas nigdy aż tak nie było. Zdążyło się parę razy,że się poplakal czy obraził ale nigdy nie bił mnie
a ja z nim byłam na mieście, Natan w wózku a ten mi taki cyrk odstawil
w domu sam przyszedł i przeprosił ale jestem w szoku bo nie spodziewalabym się takich akcji
-
nick nieaktualnyMój nienawidził leżeć na brzuchu. A od 2 tygodni jak o 4 nad ranem ląduje u nas w łóżku to klade go na brzuszek i tak kima przez 2 godziny. Głowę średnio chce podnosić. Dzisiaj też będę go cwiczyla
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 maja 2015, 16:45
Angela89, Murraya lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny