WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • Anka1501 Autorytet

Wysłany: 23 maja 2015, 15:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Swoją drogą ciekawe co mu się śniło... :P

Murraya lubi tę wiadomość

• Anka1501 Autorytet

Wysłany: 23 maja 2015, 15:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robiłam mleko kokosowe, zostały mi wiórki, wiec zaraz zrobię kokosanki... Tylko wtedy zostaną mi żółtka to jeszcze kruche ciasteczka zrobię... dla kochanka jak znalazł :)

CzaryMary, lysinka, Murraya, Aguś86, mantissa, Gosha lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 maja 2015, 16:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja przed chwila wyebalam te wióry do kibla :-( :-\

Co tam słychać u Was?

Mój chłop zaraz na kawalerski rusza wiec tez na noc zostajemy sami.

Dzisiaj byliśmy z młodym na zakupach. Znowu sie obkupilam a młodemu i tacie tez cos skapnelo :-)

I jeszcze w knajpie na obiedzie byliśmy.Młody grzeczny jak aniołek.

Zjadł w galerii handlowej.

Na jednym fotelu kobieta karmiła piersią a obok mój maz butla. Zabawny widok :-)

Anka1501, Fasia, hwesta, lysinka, Murraya, KasiaKwiatek, mantissa, Gosha lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 maja 2015, 16:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martyna fakt faktem w nerwach ale z brzusia na plecy się zaczęła obracać :) I to nie raz tylko powtórzyło się 4 razy :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 maja 2015, 16:15

Rudzia, Anka1501, Fasia, lysinka, CzaryMary, mantissa, sylvia007, misia83, Gosha lubią tę wiadomość

• Anka1501 Autorytet

Wysłany: 23 maja 2015, 16:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tez chciałam wywalić wiórki ale pomyślałam, że na kokosanki się jeszcze nadadzą ;)

Moje dziecko (starsze) miało napad histerii na mieście. Kupowalismy prezent na urodziny dla synka znajomych bo się jutro wybieramy. Krzyczał, kopal i bił mnie bo nie chciałam mu kupić zabawki. Powiedziałam, że dostanie na dzień dziecka a dzisiaj może sobie wybrać jakąś inną -małą zabawkę. Ehhh masakra aż miałam łzy w oczach jak z nim wracalam do domu.... Nigdy czegoś takiego mi nie zrobił :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 maja 2015, 16:14

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 maja 2015, 16:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja wlasnie robie mleko kokosowe ;) zalalam te wiorki wrzatkiem i czekam 2 h ;)
    My dzis nigdzie nie bylysmy, mala spi caly dzien z przerwami na jedzenie, u nas jest syn meza i w sumie oni lataja po zakupy na jutrzejsza impreze, a ja siedze i sie opierdzielam.
    nawet nie mam kiedy jej polozyc na brzuchu dzis, bo budzi sie z mega rykiem na jedzenie,je i spi.

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 maja 2015, 16:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jak te kokosanki sie robi?

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 maja 2015, 16:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hwesta wrote:
    a ja wlasnie robie mleko kokosowe ;) zalalam te wiorki wrzatkiem i czekam 2 h ;)
    My dzis nigdzie nie bylysmy, mala spi caly dzien z przerwami na jedzenie, u nas jest syn meza i w sumie oni lataja po zakupy na jutrzejsza impreze, a ja siedze i sie opierdzielam.
    nawet nie mam kiedy jej polozyc na brzuchu dzis, bo budzi sie z mega rykiem na jedzenie,je i spi.

U mnie dosyć podobnie więc ją kładę przed jedzeniem aby się trochę pomęczyła, tak wiem - tortury ale nie ma kiedy. Dlatego w nerwach się obraca :) Ale niech ćwiczy bo zauważyłam że fajnie głowę podnosi jak jest na klacie ale już jak na kanapie jest to jej się nie chce. Muszę nagrać jak się wnerwia i się obraca :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 maja 2015, 16:28

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 maja 2015, 16:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela89 wrote:
    Martyna fakt faktem w nerwach ale z brzusia na plecy się zaczęła obracać :) I to nie raz tylko powtórzyło się 4 razy :)

Brawooo !!! Mój jest leniuchem

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 maja 2015, 16:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CzaryMary wrote:
    Brawooo !!! Mój jest leniuchem

Martyna też się zrobiła leniwa albo po prostu głowę ma za ciężka :P Ale bardziej obstawiam lenistwo bo jak jest na klacie to głowa lata w każda stronę.

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 maja 2015, 16:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja ma chyba ciezka glowe, bo wciaz wali nia we mnie :( az sie boje ze cos se zrobi, jak ja biore na rece czasem nie zdaze asekurowac i JEB, ale to najczesciej jak spi ;)
    a pytanie- czy wystarczy ze dziecko glowe podnosi lezac na klacie? tez trenuje trzymanie wtedy? czy konieczne jest na plaskim np. macie? moja nienawidzi na brzuchu lezec na plasko

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 maja 2015, 16:35

• Anka1501 Autorytet

Wysłany: 23 maja 2015, 16:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hwesta

-50g masła,
    -200g wiorek,
    -pól szklanki cukru
    -białka z 2 jaj
    -3 łyżki mleka(dałam kokosowe, zobaczymy jak wyjdą)

Masło roztapiam, dodaje cukier, mleko i na ogniu robie jednolitą mas, zdejmuje z ognia, wsypuje wiórki i mieszam na bardzo gęsta masę. Osobno ubijam białka na sztywno ze szczyptą soli

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 maja 2015, 16:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oo to, tez zrobie- bede wzorowa matka i zona...
    ale to tylko dlatego, ze wiem ze maz mi zlote kolczyki kupil i jutro mi da :D

Anka1501, CzaryMary, Aguś86, Fasia, Amy_, lysinka, sylvia007, misia83, Gosha lubią tę wiadomość

• Anka1501 Autorytet

Wysłany: 23 maja 2015, 16:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wszystko delikatnie mieszam i dodaje 2łyżeczki mąki ziemniaczanej (choć nie zawsze). ukladam na papierze do pieczenia i na 15-20 min do piekarnika

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 maja 2015, 16:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hwesta niestety wydaje mi się że lepiej jak jest na płaskim. Martynie kiedyś nie przeszkadzało to że leży na brzuchu teraz mówię jest leniwa bo jak na klacie leży to ładnie głowę podniosi. Jak jest na plaskim to ma atak histerii, ale musi ćwiczyć.

• Murraya Autorytet

Wysłany: 23 maja 2015, 16:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    f

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 16:56

82do3e5ebme2hhhv.png
    bajj0tsd343aweuc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 maja 2015, 16:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela ja wiem, ze ja za rzadko klade, ale ona tak strasznie placze jak jest na brzuszku... no nic, dzisiaj ja potorturuje

• Anka1501 Autorytet

Wysłany: 23 maja 2015, 16:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Murraya ale u nas nigdy aż tak nie było. Zdążyło się parę razy,że się poplakal czy obraził ale nigdy nie bił mnie :( a ja z nim byłam na mieście, Natan w wózku a ten mi taki cyrk odstawil :( w domu sam przyszedł i przeprosił ale jestem w szoku bo nie spodziewalabym się takich akcji :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 maja 2015, 16:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój nienawidził leżeć na brzuchu. A od 2 tygodni jak o 4 nad ranem ląduje u nas w łóżku to klade go na brzuszek i tak kima przez 2 godziny. Głowę średnio chce podnosić. Dzisiaj też będę go cwiczyla :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 maja 2015, 16:45

Angela89, Murraya lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 maja 2015, 16:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CzaryMary moja laduje u nas w lozku ok 5 :D

CzaryMary, Murraya lubią tę wiadomość

‹‹ 4713 4714 4715 4716 4717 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych - aplikacja - starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Nieregularny okres. Przyczyny i objawy nieregularnych cykli miesiączkowych.

Nieregularny okres nie zawsze musi świadczyć o zaburzeniach, czy problemach hormonalnych. Na pewnych etapach życia nieregularne cykle są okresem przejściowym. Kiedy jednak nieregularne cykle warto skonsultować z lekarzem? Jakie są najczęstsze przyczyny nieregularnych cykli miesiączkowych? 

CZYTAJ WIĘCEJ