Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Murraya no, no, no
super! Aż zazdroszczę! Ja mam obawy ogromne, po prostu się boje.. Ze coś pęknie. Ze będzie bolec. Itd.
A na suchość moja gin mi poleciła feminum żel. Od razu powiedziała, że może być z tym problem. Juz go mam w koszyku z Gemini
Aaa i dziewczyny może się to którejś przyda - na bliznę po nacinaniu poleciła mi maść Cepan, żebym ja sobie wmasowywala w ta bliznę. Zrobi się dzięki temu bardziej elastyczna i miękka.Murraya lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBrrrrry.
Murraya normalnie Twój post czytalam z wypiekami na twarzysuper ze było super
Ja właśnie sie doje.
Noc całkowicie nieprzespana. Maz niedawno wrócił z imprezy, poszedł spać ale słyszę ze młody mu nad uchem brzeczy wiec sobie nie pospi:-)
Wieczorem mam babskie spotkanie, na którym pewnie usne.
Fasia, szkoda Julecza, ze go brzuszek bolal
OOo jaka dzisiaj u mnie produkcja mleka... 10 minut 100 ml. Czasami w pol godziny 30 ml uda mi sie odciągnąć. Nie wiem od czego to zależy .Murraya, Angela89, Aguś86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej, i mnie dzis noc tez srednio przespana... Mas wczoraj spała cały dzien i od 20 juz na noc, nie kąpaliśmy jej nawet i o 2 obudziła sie wyspana całkiem i do 5 nie spała, na sile jej cycka z nerwami juz wpychalam az mam wyrzuty sumienia :p i mam nowy kolor włosów, dzis cyknie zdjęcie jak sie ogarnę, ale ten casting śmierdzi - a niby bez amoniaku , dziecko ze mna spało a ja taki smród chemii z włosów, rano 3 razy umylam włosy, mam nadzieje ze mała sie nie podtruła.
Z nowości to boli mnie lewa nerka bo najwidoczniej mnie przewiało przedwczoraj na spacerze... Oby minęło, w lewej nie miałam kamieni wiec to nie kolka nerkowa raczej -
nick nieaktualnyCześć
u butelkę pierwsza słaba noc Mikiego
Przez tą pierdol...ą butelkę przez 48 h mój syn zapomniał co się z cyckiem robi
Ostatnia butelka wyszła na o 22 i steskniona cieszyłam się że już w nocy mogę podać pierś no i nie bawić się w ściąganie... Miki obudził się o 2. Wściekły przy cycku, prężył się, napinałmęczylismy się do 4. Potem pobudka o 5 i to samo. Potem o 6...powtórka i o 7 znowu. Ale już wstałam i zabrałam go do salonu. W brzuszku mu jeździło całą noc,bekał jak facet spod budki z piwem. O tej 7 zrobił kupsko i po przewinieciu znowu próba cyc...I POSZŁO
ufff
Pierdzielone butelki schowałam głęboko do szafki.
A aaąa i Miki już nie jest żółtycałe szczęście zadziałało
-
Kasia kwiatek oby zoltaczka nie wróciła, bo u mnie u córki to miałam do 12tygodni a raz mniej żółta była raz więcej całkowicie jej przeszło po szczepieniu, a synek chyba dwa tygodnie tylko miał na. całe szczęście.
Nie mówcie nic o zamawianiu na gemini, wkładki do cyckow mi się kończą,dla małego parę rzeczy też muszę otworzyć koszyk i powrzucac, ciekawe ile wyjdzie...
-
A Murraya jak czytałam co napisałaś to się napalilam i mąż mnie rozdziewiczyl
trochę sucho też muszę ten żel kupić, ale seks ok myślałam że będzie krótko ale mąż się spisał
Fasia, Aguś86, Murraya, Amy_, CzaryMary, Gosha lubią tę wiadomość
-
Sylvia a długo się utrzymywała? Bo u nas ciągle jest. Julek ma takie bardzo suche miejsca na uszach i pod płatkami przy nosku. Kasza dalej na całej buzi. Tyle, że nie jest już szorstka. Pomidorów nie jem, nabialu tez..
-
Fasia wrote:Sylvia a długo się utrzymywała? Bo u nas ciągle jest. Julek ma takie bardzo suche miejsca na uszach i pod płatkami przy nosku. Kasza dalej na całej buzi. Tyle, że nie jest już szorstka. Pomidorów nie jem, nabialu tez..
-
Jakby kogoś interesowały inne mleka roślinne niż kokosowe.
http://zielonekoktajle.blogspot.com/p/zrob-sam.html
Szukam stron koktailowych, będę dawać znać.