Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Liwi u nas jeszcze bardzo pomaga przyłożenie termofora do brzuszka, Mała mniej się męczy wtedy.
Znalazłam dzisiaj rano podczas karmienia info o dniu otwartym w ośrodku terapeutycznym i poszliśmy do fizjoterapeuty z Malutką, że względu na pieluchowanie musimy trochę z nią poćwiczyć. Nic złego się nie dzieje, ale na przyszłość lepiej porobić
Teraz idę spać, a później obiad i wybory przy okazji spacerumiłego popołudnia
-
Chyba po porodzie wiekszosc facetow sie tak spisuje na medal bo u nas wczoraj była baaajka
mąż az mnie doprowadził do orgazmu
jest lepiej niż przed ciąża
Ja dzis zjadłam hamburgera i troszeczke cydra się napilam wiec mleko pójdzie do kapieli
Goscie na chrzciny zaproszeni teraz jedynie w sobotę pojade kupic strój dla KarolinyMurraya, Gosha, mimka84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Robotka odnośnie tego, co napisałaś o rozpieszczaniu, to powiem Ci, że ja Gabi pod tym względem bardzo rozpieszczałam, bo spała ze mną w łóżku prawie do 2r.ż. jak była malutka to bardzo często nosiłam ją na rękach i wogóle mnóstwo czasu jej poświęcałam, a mimo to jest bardzo samodzielna jak na 4-latkę, a przy tym uwielbia sie przytulać, bo to chyba tak w większości zależy od charakteru dziecka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 maja 2015, 17:34
-
My dzisiaj byliśmy u tesciow były tez babcię męża i mały okropnie to zniosl. Oni by chcieli żeby Wojtus był do nich przywiązany ale on się póki co ich boi bo nie zna ich głosów a w mieszkaniu odrazu jest płacz i koniec końców siedze z nim sama w ich sypialni i co chwile go karnie bo wtedy się uspokaja natomiast gdy weszła do nas teściową znowu płacz. Wojtek jest bardzo związany z moimi rodzicami bo razem mieszkamy a teściowie są chyba trochę zazdrośni...
A najlepsze jest to ze on u nich płacze ja nie mogę odesc od niego na krok oni się boja cokolwiek z nim zrobić np wziasc na ręce czy rozebrać ale teściową chce z nim sama zostać nie wiem jak tylko... -
mf wrote:Ja wprowadzilam pomidory i juz drugi raz robilam dzis pulpety w pomidorach -na szczescie poki co zadna alergia pokarmowa nam nie wyszla... jedynie kontaktowa na balsam johnson i chusteczki dada...
Poki co chusteczki fitti gora-malo konserwantow, odpowiednio wilgotne i tanie! Dostalismy tez hippa-byly ok, nic sie po nich nie dzialo, teraz mamy nivea sprezentowane, wiec zobaczymy... aha i wrocilam do pieluch dada, bo po nich nic sie nie dzieje, jedynie chusteczki sa be...
Heh a ja chcialam napisac posta zeby was ostrzec przed chusteczkami FITI ;P. Wpakowali w nie jakas masakryczna ilosc perfum i wala na kilometr tak ze dziecko jak z perfumerii i chyba juz nic innego nie czuje