Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymy już po wizycie wszystko na ten moment ok mala ma początki asymetria ale to wszystko do skorygowania rehabilitacja jest. dr powiedziała że mala jest bardzo fajna- ale mi to nowość
że ma bystry wzrok I wszystko jest inne ok oprócz tej asymetri dostaliśmy skierowanie na usg główki kolejna wizyta w lipcu
liwi, lysinka, Murraya, Fasia, hwesta, mantissa, Gosha, mimka84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLiwi super ze sie udało .
U nas w nocy masakra, znowu zrobiła mega kupe przy jedzeniu i postanowiłam ja przebrać, i co? Zakrztuszenie takie ze az mi sie nogi ugięły, pozniej rano przy lapczywym jedzeniu to samo ale w mniejszym stopniu. Teraz znow je ale bez rewelacji na szczescie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyliwi wrote:No ja słyszałam ze ta neurolog do której pojedziemy to uwielbia tą metodę vojty. Obejżałam parę filmików i aż się boje.
Pogadałam z koleżanką która jest fizjoterapeutką aby załatwiła jakoś szybciej mi rehabilitacje i jest nadzieja. Powiedziała że trzeba to rehabilitować bo samemu w domu bez wczesnego instruktarzu można na robić więcej problemów niż pożytku. Jak na razie załatwiam kogoś prywatnie aby pokazał nam co i jak.
Teraz własnie jeszcze koleżanka powiedziała że przy asymetrii najlepsza jest właśnie metoda vojty.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2015, 12:02
-
nick nieaktualny