Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Jakich używacie kremów dla dzieciaczków na słońce? Mała ma trądzik, chciałam kupic mineralne filtry polecane u sroki ale podobno bardzo źle się je zmywa a ja nie chcę jej trzeć buźki.
Kupiłam filtr 50spf z babydreama ale śmierdzi alkoholem na kilometr już nie wiem co kupić a ma być ładna pogoda cały tydzień
[/url]
-
Hej Dziewczyny. Nina zasnęła dopiero o 3. Teraz odsypia nockę. Fasia pytalaś, czy coś jej na brzuszek daję, no wiec do tej pory raz dostała sab simplex, bo takich problemów nie miała. Myślę, że zaszkodził jej sernik, bo zjadlam wczoraj kawalek u tesciowej.
Ida co do bujaczków, to nie wiem czy pamietasz, ale jeszcze jak byłyśmy w ciąży to pisałam o tym, jak są niekorzystne dka rozwoju malucha, za to maty się super sprawdzająi są bardzo przydatne przy asymetrii. A propo asymetrii, to do 3 miesiąca życia dziecka jest ona naturalna i najczesciej sama ustępuje, jeśli my rodzice jej nie pogłębiamy.
Ida lubi tę wiadomość
-
Ida wrote:My robiliśmy chrzciny w mojej rodzinnej miejscowości, to 20 km od Opola. Cena za osobę to dokładnie 47 zł, ale to nieduże miasteczko, wiec stąd taka niska cena. Zapłaciliśmy niecałe 1000 złotych przy 21 osobach.
Podejrzewam że niestety was wyjdzie drożej, bo pewnie będziecie robić w Opolu? Myślisz o czymś w centrum czy raczej dalej?
Po pierwsze super, że Franio taki fajny facio, że się dobrze rozwija)
No my na pewno w Opolu. Wolę gdzieś poza centrum. Sama mieszkam na obrzeżach. Poza tym wszyscy zmotoryzowani więc nie problem podjechać kawałek dalej. Nie bardzo mam tylko pomysł gdzie pytać ... No i te chrzciny o 17 więc w zasadzie to bardziej na kolację można wszystkich zaprosić. Ehh nie uśmiecha mi się wydawanie takiej kasy mając na głowie remont no ale cóż zrobić
47 zł to super cena !! Raaany też bym tyle chciała zapłacić, idealnie by było. Mieliście normalnie obiad z deserem?
Ida lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziś byłam załatwiać rehabilitację bliżej miejsca zamieszkania. Pani oznajmiła mi że nie ma miejsc i dopiero jest na zapis i zapisała nas na 10 miejsce. Powiedziała że wątpi aby do lipca się coś zwolniło. Pogadałam z koleżanką która jest w ich fachu no ale ona bez takich znajomościach ale przypomniało mi się o koledze który właśnie w tym szpitalu pracuje. I bingo ! Jak tylko zwolni się tej Pani miejsce to jesteśmy pierwsi
I chyba prywatnie ją szybciej poprosimy. Ale bez znajomości to chyba nic się już nie załatwi.
Ida lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyliwi wrote:Kuwa... niby się nie da a za kasę się da. W piątek mamy neurologa.
-
nick nieaktualnyU mnie niestety ja wypiłam herbatkę. Jak tylko poczuła butelkę w buzi to mega ryk... Co do imprezki wczorajszej, było super
mała po tym karmieniu gdy tu pisałam spała do 19 czyli do wyjścia gosci
wiec tymbardziej jestem zadowolona ze jej nie męczyli. Żarcia mi zostało na najbliższe kilka dni wiec temat gotowania z głowy
wlasnie jem gołąbki, obieram tylko kapustę :p
-
nick nieaktualny