Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny czy waszym maluszka pachnie z buzi kwasna smietanka? Zastanawiam się czy to jest ok.
-
Murraya ja nigdy nie miałam żadnych skutków ubocznych tabletek anty. Myślę, że teraz tez tak będzie. Ale pewnie gdyby mi nie służyły to bym odstawila. A gdybym juz miała dwójkę dzieci, bo tyle bym chciała, to bym poprosiła o coś innego tak jak Ty chcesz zrobić
-
A tak kwasno czy raczej normalnie? Sory za glupie pytanie ale myślę czy to normalne bo u Adasia takjest kurde..tak pachnie kwasno
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 maja 2015, 11:06
-
Mąż przebiera dziś Julka. Podnosi nóżki do góry i wyciera dupinke. Patrzy za chwilę na twarz a ona cała mokra. Zdziwiony mówi do mnie czy on się oplul czy co? Patrzymy, że obok głowy przewijak tez mokry. I nagle męża olsnilo
Julek obsikal sobie całą twarz i głowę
włosy mokre, że aż z nich kapalo
ehh zostawić dziecko z ojcem
Murraya, mantissa, hwesta, KasiaKwiatek, MartaAlvi, Militta110816, Angela89, Jaga, Ewelcia, iwonka1077, Aguś86, Rudzia, mf, Anka1501, CzaryMary, liwi, sylvia007, misia83, Gosha lubią tę wiadomość
-
Murraya wrote:Fasia a jak z waga? Jak brałas tabletki to jakoś waga szła w górę?
Bo ja, to może nie tylam ale nie mogłam schudnąc. Mam 164 a wagę mi trzymało w okolicach 62kg i zejść niżej nie chciało
Ja nigdy nie tylam. Ani przez tabletki ani przez inne rzeczy. Dopiero dzięki ciąży waga poszybowala do góry i liczyłam, że cis tam zostanie. No ale niestety, myliłam się.. -
nick nieaktualnyI ja miałam nadzieje ze z 50 kg mi chociaz waga bedzie pokazywała, Fasia ale ja jem tylko moze faktycznie za mało, bo w sumie jestem sama z Ala bo maź pracuje i ciagle na wysokich obrotach, w nocy ja ja karmie i pewnie wydatek energii duży a jem jak przed ciąża... Muszę jesc więcej na sile
-
nick nieaktualny
-
MłodaDama wrote:A tak kwasno czy raczej normalnie? Sory za glupie pytanie ale myślę czy to normalne bo u Adasia takjest kurde..tak pachnie kwasno
ale tak cały czas? Może po ulaniu mu jakieś resztki zostały i stąd ten zapach -
Murraya wrote:Werka to włoski wyszły okk?! Bo nie byłam wcześniej w temacie i zrozumiałam że jednak pasemka nie pasują..