Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
CzaryMary wrote:No rzeczywiście widać zainteresowanie z jego strony
ile tak wytrzymuje ? Mój cwaniak zaczyna sie szybko nudzić. Ostatnio nawet znudzila go jego ukochana szeleszczaca wiewiórka.
Kaaaaaaawy !!!! Padam, padam,padam
Tak z 15minut)) ale jak ja mu pokazuje i ruszam zabawkami.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLwica wrote:A moj sie znudził szumisiem:(((
po co wydawać kasę na szumisie i maty ?
IDE po kawę ciekawe czy sie uda?Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 maja 2015, 13:37
mimka84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Szymek wczoraj też sobie leżał na macie i się gapił
Dzisiaj ma gęściejszy katarek i się wkurza. Co chwilę odciągam wielkie glutkiAle gęsty katar oznacza bliżej końca infekcji, wiec musimy przetrzymać. Zuzi po dwóch dniach od gęstego przeszło...
W ogóle jak mi się dzisiaj nic nie chce...
Lwica możesz otworzyć sklep z matami edukacyjnymiLwica lubi tę wiadomość
-
Też chciałabym mate i karuzele
zobaczymy czy kupie,bo może na chrzciny dostaniemy ;p
A i dziekuje za pochwały dla mojego synkahihi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 maja 2015, 13:42
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAguś86 wrote:Młoda Damo Adaś to przystojny kawaler
A co do czapki to ja mam obsesję, że czapka cienka bo cienka, ale musi być. Ba! Ja nawet Zuzi czapkę ubieram i się wkurzam jak mąż jej zdejmuje. Boje się zapalenia ucha, bo jest bardzo bolesne i jak raz się złapie to później często są kolejne. A w niedzielę to prawie zawalu dostałam (mimo, że było ciepło i niewielki wiatr) jak mąż wziął Szymona we wózku na dwór (ja coś robiłam w domu) i nie ubrał mu czapki, bo... zapomniał (!) Zauważyłam po 15 minutach jak wyszłam z domu zapytać go czy chce coś do picia. Oberwalo mu się nieźlebiorę młodego na ręce i sie zastanawiam co on taki chudy!? Patrzę, a syn bez pampera - zadowolony , a jakże
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 maja 2015, 13:58
Lwica, Angela89, liloe, Murraya, Aguś86, mf, mimka84, liwi, Eweliśka, Rudzia, mantissa, Klaudia90, MartaAlvi, KasiaKwiatek, Amy_, Gosha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny