Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Militta110816 wrote:Tak zrobię naloze jej te body z dl. Rekawem:) boże jak moja mama to zobaczy to na zawał zejdzie.. Klocimy się non stop bo ona by obabulika mala a ja znowu nie chce jej przegrzewac bo owieje wiatrek i bd chora wole zeby ciut zmarzla niz upocila.. A ona tego nie rozumie..
-
LIwi ja bym karmila kiedys mialam biegunke i polozna mowila zeby karmic dopoki temperatury nie ma, wez sobie smecte to dla dzieci nawet jest i mozna brac jak sie karmi, ja bralam w kazdym razie i duzo pij i czesto myj rece, ale jak masz jakies watpliwosci to zadzwon do poloznej... zdrowiej szybko
-
nick nieaktualny
-
Angela, trzymam kciuki żeby to strasznie nie wyglądało, bo boleć na pewno nie będzie.
Dziewczyny, rozkmina. Kiedy Julek kończy 3 miesiące, jeśli urodził się 2.03. Dziś? Cży to jjakoś inaczej się liczy? Bo nie wiem do kiedy wit K podawać. -
nick nieaktualnyNie wiem czy to możliwe ale chyba idą nam zeby - mała slini sie, "gryzie" swoje raczki, marudzi i po jedzeniu budzi sie po pol godzinie sama nie wiem... możliwe to ? i jak podtykam jej gryzak to go memla i jest spokojna aaa i oczywiscie jest najedzona
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2015, 13:01
-
nick nieaktualnyGadałam z teściową i mówi że mężowy też szybko szły zęby. No i mówi że objawy ślinienia i marudzenia (płaczu ) do wyjścia ząbka może nawet trwać miesiać.. Serio zastanawiam się czy to nie to bo jej nie poznaje brzuch ją nie boli bo jak zaczynam jej masować dziąsła to się uspokaja..
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Militta110816 wrote:Dziewczyny jaką miejscowość polecacie nad morzem?
mamy w planach wakacje i zastanawiam się która miejscowość.
Pare lat temu byłam we Władku a tam mnóstwo ludzi korki..
Ja się wychowywalam w Jastrzębiej Górze wiec mam sentyment do tej miescinki
W Łebie jest fajnie, byliśmy w hotelu "Łeba" polecam -
nick nieaktualny