Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny a czy wasze dzieciaczki maja zimne raczki? Adas ciagle ma zimne raczki mimo ze cialko cale cieple . Kark ,plecki cieple stopki tez a raczki wiecznie zimne moze za slabo go ubieram? Mamy 22-25 stopni ma body dlugi rekaw i rajtuzki .
-
nick nieaktualnymy już po, pół godziny bo mała dziś w ogole nie chciała współpracować. No ale ona od rana ciężki dzień miała. Pani pokazała mi jak ją brać jak z nią wstępnie ćwiczyć na co zwrócić uwagę. Jak leże na brzuchu muszę jej prostować nogi i kuperek przyciskać bo podnosi go do góry. Powiedziała że dobrze że mała w wózeczku ma poduszkę angel wings bo zmusza ją aby miała oś prostą.
Ogólnie powiedziała mi że dziecko do 3 miesiąca jest bardzo plastyczne a w rehabilitacji jest brany wiek korygowany więc dobrym czasie do niej trafiłyśmy. Za 2 tygodnie mamy masaż. Ale płaczu co niemiara było.
I muszę zwrócić uwagę aby brodę bardziej ciągneła do klatki aby jej nie zadzierała ku górze.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2015, 17:47
Ida, mantissa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyida podkladać jej coś po główkę aby broda szła ku klatce ogólnie jakies podwyższenie i jak spi na boku to tez klasc coś za plecy aby nie wyginała się. No i jak najczęściej robić jej gniazdko takie jak miała w inkubatorze. Aby w nim spała na plecach.
-
nick nieaktualnyIda wrote:Nam lekarka z poradni wieku rozwojowego nie pozwoliła nic robić z nóżkami jak dziecko jest na brzuchu. Jedynie rączki mam poprawiać do przodu.
Ida bo każde dziecko jest inne u nas możliwe że robi z tymi nóżkami coś nie tak i kazała. O rączkach mówiła również. -
Dziewczyny na zaleceniach z wypisu mam napisane zeby podawac witamine K dwa nacisniecia pompki dozujacej i witaminę D3 to samo co wyzej i JuvitD3 i Juvit K a ja kupilam twist off K i D to to jest to samo ta witamina D jak i D3?
-
a Antoś po szczepieniu wyjątkowo grzeczny
nawet dzisiaj kolki nie mamy
noo gdyby jeszcze chciał ssać pierś to byłoby idealnie
kocham mojego małego szkraba
Dobrej nocki wszystkim życzęmimka84, Anka1501 lubią tę wiadomość
[/url]
Aniołek - maj 2016
Aniołek - maj 2014