Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
MłodaDama wrote:My szczepimy w środe buuu 5w1 biore. A w niedziele chrzest a matusiu jak ja się boje tego wszystkiego.
Mały dzisiaj miał atak szału normalnie.Nawet piersi nie chciał chyba ma plesniawki ale nie potrafie tego rozpoznać cholera.Bo pierwszy raz się zdarzylo,że jego płaczu pierś nie uspokoiła darł się okrutnie z pół godziny -
nick nieaktualny
-
Anka1501 wrote:Fasia jedz, smacznego
Psotka a czy mały ma problem ze spaniem w nocy?
Bo u nas nie ma znaczenia aktywność w ciągu dnia. Nie ważne czy cały dzień śpi czy zwiedza noce zawsze takie same
takie same to znaczy jakie?
no troche problem ma bo sie czesto budzi i nad ranem kweka, rusza sie, sapie. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A Julek przezpał dziś w dzień łącznie z 6 h. Dopieor do sklepu ruszyłam o 17, bo nie chciałam go budzić.
O 20 go wykąpałam, nakarmiłam i odłożyłam do łóżeczka. Gadał do siebie a nie ma jeszcze karuzelki, więc przewiesiłam mu zabawkę z wózka. Bawił się pół godziny i sam usnął, oczywiście cały odkryty, bo tak kopał tymi girami.
Zobaczymy do której pośpi, obstawiam standardowo 1-2.
Fasia, lysinka lubią tę wiadomość
-
Mały zaasnal:) od około tygodnia mamy rutynę ze kąpiel koło 18/19 wieczorem i zasypia po 21 pobudka1.30/2 w nocy
Moj synek dostał dzis od mojej koleżanki żyrafę Sophie:)) i bardzo mu sie spodobała:) chyba żyrafa większy szał zrobiła niż szumis:)
Szumis sie znudził i leży w kaciemimka84 lubi tę wiadomość
-
Lwica wrote:Mantissa zazdroszczę ze Synek sam zasnie.
Nikos zasypia na rękach, pysiio na piersi i bujany....w życiu sam, zaraz byłby ryk jakbym go odłożyła i sam miałby sie sobą zając.
U nas też do niedawna tak było. Więc bądź dobrej myśli. :Zresztą w dzień nie ma opcji, żeby zasnął sam. W dzień, 95% czasu kiedy nie śpi, musi być na rękach, bo inaczej jest ryk. Terrorysta mały.
-
Liloe u nas się nie udało wczoraj. Julek krzyczał jak by mu ktoś krzywdę robił jak był związany. Jak go odplatalam to spokój. Zasnął przytulony do mnie. Koło północy. Odlozylam do łóżeczka i się obudził.. Włączylismy suszarkę i po jakichś 10-20 minutach zasnął. Przespal dziś krócej, bo niecałe 5 godzin ale to i tak super wynik
Teraz zjadł i juz śpi na rękach. Jeszcze chwila i go odkładam, byle z sukcesem -
nick nieaktualnyHejka
ktoś mi wczoraj na wieczór mojego andżela podmieniłod 16 właściwie wisiał na cycku pod koniec to już miałam tak wyssane cycki jak od początku ciąży nie było... Nie wiem co to go napadło. Wieczorem jak zawsze kąpiel koło 21 i jak zawsze zjada i pada to wczoraj ponad godzinę ... lewy cycek ... prawy cycek i tak na zmianę. Trochę przy tym popłakiwał, kręcił się. Albo brzuszek bolał albo wnerwiał go brak mleka w cyckach. Coś tam było i jadł ale produkcja była na bieżąco więc nie leciało łatwo strumieniem jak zawsze. Bałam się jak w nocy będzie, ale na szczęście nie budził się inaczej niż zwykle. Spał po 2-3 godziny i dociągnął do 7. Zjadł i w sumie dalej śpi tylko już u nas w łóżku.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2015, 07:28
-
nick nieaktualny
-
Mialam tylko jedno karmienie w nocy!!!! poszedl spac o 21.20 karmilam o 00.40 a pozniej wstal o 5 i jakos szczegolnie jesc nie chcial.. jak otworzylam oczy to lezal bawil sie raczkami i zasnelam.. za chwile znow sie budze lezy na plecach i zasypia i sobie mysle karmilam go ??? Przeciez nie odbeknal Bo go nie nosilam
Marudzil od rana.. bola go pierdkizwinelam w kokon i spi
za kazdym razem kiedy go zawine jest obrazony.. ma taka mine jakbym mu krzywde zrobila i z zalu zasypia. Przez ten teho wyraz twarzy mam zawsze wyrzuty sumienia.. ale wiem ze jest zmeczony a przez jakis dyskomfort brzuszkowy nie udaje mu sie zasnaflc i tylko wiazanie pomaga mu odpoczac..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2015, 09:01
mantissa lubi tę wiadomość