Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
My dzisiaj na dworze w krótkiej sukieneczce byliśmy. Dostałam pierw reprymende ze bedzie jej za zimno i w długi rekaw i spodnie powinnam ja ubrac pomimo ze było juz 24 stopnie o 10 rano i wsiadalismy do auta i jechalismy do miasta. Pot mi leciał po dupie , młoda cieplutenka była przykryta tylko pieluchą, co teściowa potem skomentowała ze pod kocem byłoby jej za ciepło.
Mała dzisiaj coś płaczliwa ale tak ze odrazu wpada w histeryczny płacz. Nie wiem o co chodzi.
Ja zawsze mówie ze jak bede upierdliwa to maja mnie zastrzeluc:)Anka1501 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJak czytam o Waszych teściach i teściówkach to aż mam ochotę iść i wyściskać moją teściową. Bo jak jej coś powiem nawet dosadnie to się nie obrazi a zrozumie.I ogólnie nienarzuca swojego zdania. Więc nie każda tesciowa jest zła. Moja miała kiepską teściową i powiedziała że taka nie chce być. Na razie dobrze jej idzie
mantissa, mimka84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
z tym piciem to coś jest ... moja mam też za każdym razem jak z nią rozmawiam pyta czy daje pić Anielce. może 20-30 lat temu tak radzili... pamietajcię że w opiece nad niemowlakami też zmieniają się standardy. kiedyś karmienie co 3 godz teraz na zadanie. kiedyś nikt niemowlakami się nie przejmował, nie gadał do nich, nie obserwował tak jak my to robimy... wng dawnych standardów trzeba było dopajac i już ...
moja teściowa za to nie odzywa się w ogóle... nawet jakby mogła coś doradzić to nie odzywa się...
i dziewczyny ją myślę że one chcą dobrze, że naprawdę chcą pomoc. może na spokojnie usiadzcie i wspólnie ustalcie w jakim zakresie ta pomoc mogłaby być... ją myślę że trzeba się dogadać i szczerze porozmawiać... będzie dobrze -
Agus no to szybko złapała przeziębienie. Poczekaj i spróbuj jeszcze raz. W te wakacje na pewno pozegnacie pampersy
Pamięci na początku bałam się wyjść z domu z Alanem, żebym mógł gdzieś np w sklepie się nie posikalw nocy spał na recznikach
na szczęście w nocy nigdy wpadka się nie zdarzyla. Zresztą już od dłuższego czasu w nocy nie sikal a to najlepszy moment, żeby odpieluchowac
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2015, 18:14
Aguś86 lubi tę wiadomość