Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Julek pospal 2h to chociaz coś ogarnęłam. Co do wózków też trochę jestem zawiedziona amorkami jedo. Trzesie niesamowicie. Chyba muszę w angelwings zainwestowac. Wcześniej jeździlam Treeco znajomej to tak nie trzepalo. No ale jedo wyższy, ładniejszy, fajnie buja i płynniej jeździ. Coś za coś.
Bambi, mi się właśnie wydaje ze dady są wieksze niż zielone pampersy. Też nie wiem cży jeszcze dwójki kupować bo trójki mam już w domu. Ech. Szkoda ze nie ma mniejszych paczek. A może te z lidla wyprobuję? Hmm. -
Rudzia co do wózków to niestety większość 3w1 to porażka choć tak naprawdę wszystko zależy do kiedy i gdzie z wózka korzystamy. Ja mam Xlandera którego używam teraz i sobie chwale. Tez uważam, że świetnie się sprawdzi na spacerach po lesie czy piasku a przede wszystkim zimą po śniegu. Ale mam też spacerowke Baby Design po starszym synku, która jest o wiele lżejsza i mniejsza. Świetnie się sprawdzi na szybkie wyjścia czy lazenie po mieście.
Rudzia lubi tę wiadomość
-
Te z Lidla są jak Dady tylko w innej kolorystyce. Kilka razy kupowałam dla Zuzi i nie widziałam różnicy, ale mam na myśli takie w większych paczkach, bo tych w mniejszych nie próbowałam. Nie wiem czy są takie same
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2015, 15:15
mantissa lubi tę wiadomość
-
Boże dziewczyny jaki mam kurwa dzien to szlag by to trafił.
Moja teściowa tak mnie wkurwiła ze nie moge sie uspokoic.
Mała płakała bo usnac nie moze, robilismy obiad a ona w wozkui na dworze. Zaczęła sie drzeć wiec zawiazałam chuste chciałam ją uspokoić i włożyc spowrotem do wózka. wzięłąm mała w chuste weszłam do kuchni dopic kawe a ta franca mi z tekstem ze przeciez ona mogła pojeździć z dzieckiem w wózku , na co jej odpowiedziałam ze przecież ją wzięłam a ta mi wyjechała ze jej nie pozwalam na kontakt z dzieckiem tak ze jej nie wolno nawet do niej dojsc. Osz ty kurwa mać jak nie rykłam ze nie chce jej jebanej pomocy i ze jakim prawem coś takiego powiedziała skoro nigdy jej nie powiedziałam ze nie moze dojsc do wnuczki. Ja pierdole normalnie nerwy mną szargają, poczułam się jak jakaś pojebana zdzira. Oczywiście teraz mam jebane wyrzuty sumienia bo tesciowa dostała cisnienia , źle się czuje i kurwa aż mi się płakać chce bo mi nic kurwa powiedzieć tej francy nie mozna.
Mam to wszystko w dupie wyprowadzam się stąd. Nie bede mieszkała tutaj. -
To nie ja pisałam o teściach ale nie sposób się nie zgodzic. Lepiej co chwilę od ojca własnego słyszę ze może coś z moim mlekiem nie tak ze on płacze, żeby go dokarmiala no się nie najada sskoro je tak często. Żebym mu wody dała albo coś. Nie sposób mu przetłumaczyc, ze je często bo je po troszku i mm też mu więcej nie wcisnę. Ba, ostatnio patrzę a on mu BANANA podtyka. Noz kurczę jak się na niego wydarlam ti z głupim usmieszkiem ze tylko do powachania. Po co niby? Nawet z własnym ojcem ddziecka nie mogę zostawic.
Liloe, jak przeczytałam o tym szaliku to padlam. Niech sama w czapce i w szaliku w domu siedzi.
Julek ma ostatnio czasem problemy z jedzeniem. Widzę, ze głodny, całe ręce pakuje i płacze a jak chcę go przystawic to ryczy jeszcze gorzej, wygina się i odpycha. Muszę mu wtedy dac troszkę z butli albo smoka. (oczywiście przytrzymanego prawie siłą) i dopiero jak zalapie ze ma ssac daje się przystawic. Nie wiem co z tym zrobić.
Fasia, właśnie też nie nad mam zastanawiam ale jak znowu kupię na marne to się wsciekne. -
nick nieaktualny
-
Najgorsze , że MArcel ciągle się pyta czy jestem zła na niego:( Wstrzymuję płacz i nerwy ale naprawde chyba nie dam rady, nerwowo mnie ten babsztyl wykończy . Mój mąż codziennie pyta się jak kontakty z jego mamusia , czuję się tak jakbym była najgorszym ścierwem bo jego mamusia się chyba mu poskarźyła.
-
Kurcze to moze ja juz tez powinnam na 3 przejsc z pampersami?! Sofia wazy 5500g albo i wiecej juz.. nie sadze zeby 2 byly za ciasne no ale w udka jej sie wbijaja troche..myslalam ze 3 beda za duze, chyba kupie na probe jak mi sie teraz skoncza..
-
nick nieaktualny
-
Jessu... Pieprzone tesciowe
Ja bym swoją zabiła po pierwszej dobie razema moich synów będę uczulac, że jak znajdą miłość swojego życia to robią wypad z domu, niech sobie żyją po swojemu a nie -nie chce być wrzodem na doopie
Jaga, liwi lubią tę wiadomość
-
CIZES!!! ALE MACIE TEŚCIOWE! aż proca wola jeść
Powiem wam na pocieszenie że lepsze jędze teściowe niż mąż mający wszystko w doopie, ekpert w dziecinie karmienia, przewijania i sprzatania w jednymAnka1501, mantissa, liloe, Aguś86, liwi, iwonka1077, Murraya, Fasia lubią tę wiadomość