Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej Dziewczyny. Ja mam dzisiaj jakiś dzień leniwy i nic mi się nie chce, wiec pozwalam sobie dzisiaj odpuścić
My jutro skończymy ostatnią paczkę pampersów 2 i przechodzimy na 3.
Co do smoczków, to Nina ich szczerze nienawidzi i niczym nie da się jej do nich przekonać, a czasami naprawdę by się taki smoczek przydał
Picie z butelki też jej sie coraz mniej podoba, ale na szczęście pięknie spija sab simplex z łyżeczki, a wodę koperkową z miarki i już nawet dziubek otwiera, jak widzi, że się zbliżająmantissa, mimka84 lubią tę wiadomość
-
IDA wiem, pamietam jak mowilas, ale dla nas bylo ok, teraz zaczelo wyplywac, stad wnosze, ze za male juz; takze dady 2 odpuszczamy, zuzyjemy pewnie w tydzien pampersy 2 i zaczynam 3.
W super pharmie jest cos na kształt katy rosnę w rosmannie, jakby ktos byl zaiteresowany, jest rabat 3% na poczatek , ktory moze urosnac do 7 % po regularnych zakupach, i co 10 paczka pampersow za 1gr i pewnie cos jeszcze ale sie nie wglebialam
I emolium rzeczywiscie w super cenach, taniej niz w necie. Fasia kiedys o tym pisala , myslalam ze chwilowa promocja ale tez sie wczoraj zalapalam.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2015, 13:42
Aguś86, Murraya, Fasia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Liloe no coz powiedziec... bylas dzielna. Ja wizyty tesciow tez najlepiej nie wspominam, mimo ze az takich akcji nie bylo. Ale w sumie nie oddalam im dziecka na dluzej niz 30 sek do zdjęcia
. A moja tesciowa co dzwoni pyta sie, co daje Leosiowi do jedzenia poza piersią. Mam ochote czsami odpowiedziec ze wlasnie bede mu robić schabowe
. A i mowi mi jeszcze, ze boi sie ze mi nie starczy mleka zeby dlugo go karmic, ze pewie lada moment mi sie skonczy
.( jak powszechnie wiadomo zapas mleka kobiety mają w garbach na plechach niczym wielbłąd) Wiec tesciowe chyba tak mają. takze trzeba zacisnac zeby i zlote rady puszczac mimo uszu, choc to czasem trudne.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2015, 13:53
mimka84 lubi tę wiadomość
-
Ida wrote:Właśnie ja nie rozumiem dlaczego prawie wszyscy pytają się mnie czy już podaję jakąś herbatkę Małemu. O co im chodzi? Czy watpia w to że dziecko może się najeść tylko mlekiem?
Dziewczyny, 300 gram w tydzień to dobrze?Ida lubi tę wiadomość
-
witam,ja jestem majową mama i przepraszam,ale czasem was podczytuję aby przypomnieć sobie co będzie mnie czekać za kilka tyg i szukam u Was rozwiązań co do różnych dziecięcych zachowań.
Mam do was pytanie,kiedyś tego nie było a ostatnio są w modzie misie szumisie,które widzę że zakupiła większość z Was,poradzcie gdzię mogę je kupić i w jakiej są cenie?
Liloe Ty kiedyś pisałaś,że posiadasz jakiś kupon zniżkowy na tego misia,może ja bym mogła z niego skorzystać?
sorki że sie Wam tak wcięłam w temat,życzę jak najmniej problemów brzuszkowych,z zasypianiem i wszelakich innych u dzieciaczków -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny