Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Julek z okazji dnia dziecka postanowił zameczyc rodziców. O 5 dzikuje, wszystko się panu nie podoba. A żeby się mama z tatą nie denerwowali to co jakiś czas sprzedam im mega uśmiech - a co!
Ewelcia, dacie radę na szczepieniu.daj znać co lekarka na podejrzenie refluksu powie. A w ogóle - kiedy wyjeżdżacie?
Hwesta, oczy mokre ale łzy ciurkiem nie lecą.
Uwaga! Zapuscilam mu Eda Sheerana i zasnął. Odkładam...mimka84, Aguś86, Ewelcia lubią tę wiadomość
-
FASIA ja mam teraz smoczek MAM 0-3Miesiaca i jeden 0-6, nie wien czy maja jakies specjalne nazwy
ale ten do 3 miesiecy jest mniejszy troszke i wydaje mi sie ze lepszy
ale ten drugi tez jest dobry nie jakis wielki
Fasia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzisiaj teściowa przychodzi do nas bo dzien dziecka :p ciekawe czy cos mi sie skapnie
Jutro za to maź zostaje w domu i jedziemy na shopping , tzn matka shoppinguje a ojciec nosi dziecko i dziecko podziwia wystawyiwonka1077, mimka84, Murraya, lysinka, Aguś86, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
dziewczyny dzięki, muszę to przemyśleć... w sumie nie wiem
jak długo jeszcze będę odciagac. o 5 sciagnelam 120 ml a teraz tylko 70 więc będę musiała dać mm. podobno mieszanie mleka mamy i modyfikowanego nie służy dzieciom więc może przez to marudzi.od dziś zaczynam dietę ryż, kasze, gotowany kurczak/indyk. po tygodniu zobaczę czy jest lepiej. -
Macie moze jakies zdanie na temat wozka spacerowego Quinny Zapp Xtra 2? Szukam jakies spacerowki na pozniej ale takiej zeby wytrzymala juz do konca bo jednak wozek 3 w 1 to nie wypal.. tzn pojezdze spacerowka bebetto z pol roku zeby nie bylo a pozniej sperzam.. te spacerowki od kompletow sa duze