Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Agus mamy rolety takie wewnętrzne, w mieszkaniu. Zaslaniamy je przy kąpieli ale świeci się zawsze lampa, nie mocno ale też nie mogę powiedzieć, że jest ciemno. Może pomysł z ta cisza by coś dal. Kurcze sama już nie wiem.. Nasze dziecko zasypia kolo północy ale walczymy o ten sen średnio od 21..
Dzięki a rady, spróbujemy -
Fasia bo twój mało śpi w dzień chyba??
U mnie zauważyłam że mały pory spania ma regularnie rano do 11 nie śpi później po jedzeniu śpi 2godziny później w porę obiadowa jak nie zdążę zjeść to już ciężko ok 17 znow usypia i wtedy trochę dłużej potrafi spać,a na noc ok 22,23 dopiero muszę mu porę spania drugiego jakoś przestawić żeby wcześniej na noc usypial i może ty Fasia coś zmień w nawykach??może kąpać wcześniej skoro on się ożywia po kąpieli??Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2015, 06:36
-
hwesta wrote:My wczoraj po kapaniu karmienie , mała zasnela i... Zwymiotowała wszystko ... Chlusnęła z 5 razy na duza odległość... Przestraszyłam sie mocno, cała koszule miałam mokra... Ona caly pajacyk. Biedna
spi ze mna cała noc, ja prawie noe śpię bo pilnuje czy ok wszystko , ale jest ok poza tym ze nie odbija po jedzeniu. Skąd wymioty u niemowlaka?? Od czegoś co ja zjadłam? Czy moze od przejedzenia?
nic poza tym mu nie dolegalo
-
Fasia wrote:Karmimy się. Mały jak co noc przespal 6 godzin
Wieczór to jak zwykle masakra. Kąpiel po 20 i do 23.30 trwało usypianie. Maly jest zawsze marudny, płacze, żali się stekajac, przysypia na chwile i znowu się budzi. Nie wiem dlaczego tak się dzieje. Nie wiem dlaczego akurat wieczorem zawsze tak jest.. Ktoś ma jakieś pomysły? Ma sucho, pełny brzuszek, jest bardzo zmęczony ale zanim zasnie mija kilka godzinprzyznam, że jest to dla nas bardzo męczące. Mąż pracuje po 15 godz na dobę i byłoby super gdyby chociaż wieczorem miał chwile odpoczynku, a tu trzeba stracić mnóstwo energii na tego małego brzdąca..
dla nas to niezawodny sposob.. tylko trzeba byc konsekwentnym i po dluzszym placzu nadal nie rozwiazywac wiazania.. dodatkowo szszszszyyyyyszszszsze do ucha jak mi sie nie chce suszary wlaczyc
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2015, 07:28
Angela89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Iwonka zgadza sie, Julek w dzien praktycznie nie spi. Jaoies krotkie drzemki na cycku urzadza i to by bylo na tyle. Co oznacza, ze wieczorem powinien byc zmeczony i powinien zasnac..
Amy sprobuje z tym wiazaniem. Moze cos to da aczkolwiek u nas jest problem z odbijaniem. Po jedzeniu nie odbija i sie meczy. Slychac jak cos jezdzi w brzuszku, jak odbicir podchodzi do gardla ale nie wychodzi i maly polyka powietrze. Nie wiem czy wiecie do mam na mysli.. przez to sie meczy. Przez to zasypia na chwile bo jak go klade to znowu ku wszystko podchodzi do gory... masakra -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny