Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Murraya wrote:Od tygodnia używamy pampki trójki firmy Dada i jest ok ale mój waży 5,5 kg jak już nie więcej
8485 - spokojnie one wychodzą... niestety..... po drugiej ciąży gin zapisał mi krem Procto-Glyvenol, czujesz poprawę bo się wchłaniaja ale jak masz problemy z wyróżnianiem to wracają... zobaczymy co teraz mi zapisze, w środę przegląd warsztatuhttps://www.suwaczki.com/tickers/8p3odqk3g4i8ffll.png[/img]
Aniołek Lipiec 2017[*]
Aniołek czerwiec 2013[*]
Aniołek styczeń 2014 [*] -
Angela89 wrote:A mi się wydaje że dada jest właśnie wieksza niż pampers.
Ida i co u lekarza ?pewnie zależy czy dziecko ma szerokie bioderka mój ma wąskie to zobaczymy ile pochodzi ale przy najbliższej okazji kupię trójki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2015, 19:41
-
hej
Mam pytanie do was. Co robic w takiej sytuacji?
Uspalam Domisia ok 17tej. Zbliza sie 20ta a on nadal spi...
normalnie poozlabym go spac o 20tej. Potem by sie obduzil kolo 22-23 na jedzonoko i dalej w kime.
co robicie w takiej sytuacji jak teraz?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2015, 19:39
-
Psotka ale pytasz czy go budzić na jedzenie czy kąpiel? jeśli tylko o karmienie chodzi to ja bym nie budziła. A jeśli chcesz kąpać to nie wiem, jak uważasz. Ja bym kapala bo u
nas wszystko przebieg spokojnie i Natan nie jest rozbudzony za bardzo po kąpieli -
Ja tam szamam wszystko prawie. Ostatnio zjadlam gulasz wegierski : ostry i prawie sama kapusta ;P. kapusta nie zaszkodzila, jedynie chyba troche za ostry byl i dupka troche czerwona byla (jesli to od tego, bo czasem ma czerwona tak poprostu od pampersow).
Chodzilo mi wlasnie czy wybudzac zeby sie dziecko zmeczylo przed noca bo boje sie ze jak zasnal o 17tej to potem nie da spac w nocy.
ja nie kapie codziennie. Kapiemy 1-2 na tydzien. -
nick nieaktualny
-
My szczepimy w środe buuu 5w1 biore. A w niedziele chrzest a matusiu jak ja się boje tego wszystkiego.
Mały dzisiaj miał atak szału normalnie.Nawet piersi nie chciał chyba ma plesniawki ale nie potrafie tego rozpoznać cholera.Bo pierwszy raz się zdarzylo,że jego płaczu pierś nie uspokoiła darł się okrutnie z pół godziny