Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyIda uwierz mi a wiem co piszę. Po tygodniu mycia sterylizowania butelek byś miała dosyć. Już nie pisze o samym ściąganiu ale pierś jest nawet ekonomiczna. Jak doskonale wiem ile przez te prawie 4 miesiące zaoszczędziłam. Jak bym mogła i mała by lubiła moje cycki to bym karmiła rok minimum.
Właśnie ktoś mi powie jak jest z mlekiem krowim ? Bo gdzieś czytałam że dziecku teraz się podaje jak ma 3 latka kiedyś było że roczek i można teraz 3 latka. Kurde kiedyś za czasów dziadków naszych dawali od urodzenia. Tak zastanawiam się czy to że zwiekszyli wiek nie jest to winna tych co produkują mm aby mieć jak najdłużej klientów. Jak myślicie ? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
No właśnie ja nie wiem jak to z tym mlekiem krowim. Na razie jeszcze o tym nie myślę szczerze mówiąc.
Doskonale zdaję sobie sprawę jak upierdliwe są butelki, bo dwa razu dziennie daję to przeklęte żelazo. Będę w poniedziałek gadać z pediatrą czy możemy przejść na takie w zawiesinie, bo nerwico dostanę. Julek coraz częściej wydziwia przy butli i ostatecznie zamiast mu podać, to żelazo z mlekiem wylewam. ;/ Głuptas zamiast ssać to zagryza smoczka i się cieszy.
Zamierzam karmić przynajmniej rok.Angela, jak myślisz, jeśli wyjadę na weekend to wystarczy odciąganie z jednej piersi co 4h?
GAzetka jest na fejsie, wazna od jutra.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 czerwca 2015, 20:58
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA mogę się pochwalić ? Właśnie zaczęliśmy ubierać ubranka z drugiej szuflady gdzie są rozmiary 56-62
Jutro muszę gruntowną selekcje zrobić z czego wyrosła a co już może nosić
A i ważymy 3810chyba jesteśmy najmniejsi tutaj
A zarazem najstarsze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 czerwca 2015, 21:22
Ida, krysti~@, Aguś86, mimka84, Fasia, mantissa, Anka1501, Gosha, Agusiek89, Lwica, Rudzia, Eweliśka, mf, lysinka, Ksawa lubią tę wiadomość
-
Idzie wejść do wprawy w butlach
Ja też mam za sobą 3, 5 miesiąca karmienia dziecka odciagnietym mlekiem i odciagania co 3-4h na następne jedzenie. I wiecie co? Czasem mam ochotę Szymonowi odciagnac i dać mleko, bo jak mi odstawia cyrki przy cycku to szybciej bym mu sciagnela 120 ml i dala w butli niż go nakarmila ta piersia
Czasem pije slicznie z piersi, a czasem ma dzień cudowania
Ale walcze i walczę
-
nick nieaktualnyhttps://parenting.pl/portal/rozszerzanie-diety-dziecka czyli się coś zmieniło że jak dziecko ma 2 latka jak nie 3 dopiero się wprowadza mleko krowie.
-
Krysti podziwiam ze z Ignasiem jedziecie samochodem ... Kurczę nie wyobrażam sobie z Nicholasem 25godz w aucie
A tak na marginesie jak udało ci sie tak szybko paszport załatwić ??? Z angielskim certyfikatem urodzenia cyrki co jie miara(
Ehh nie wiem co robić organizować polski czy czekam aż przyjdą nasze angielskie obywatelstwa ... Wyglada na to ze nie pojedziemy we wrześniu:(((((
Smutno mi normalnie:((((( -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLwica wrote:Krysti podziwiam ze z Ignasiem jedziecie samochodem ... Kurczę nie wyobrażam sobie z Nicholasem 25godz w aucie
A tak na marginesie jak udało ci sie tak szybko paszport załatwić ??? Z angielskim certyfikatem urodzenia cyrki co jie miara(
Ehh nie wiem co robić organizować polski czy czekam aż przyjdą nasze angielskie obywatelstwa ... Wyglada na to ze nie pojedziemy we wrześniu:(((((
Smutno mi normalnie:(((((Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 czerwca 2015, 22:10
-
nick nieaktualny