Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
mimka84 wrote:Eeee myślałam że jakiś inny patent jest na to. U mnie by nie przeszło bo mi po kilkunastu minutach taka pielucha zaczyna rzygiem śmierdzieć.
U mnie tak samo, jeden dzień i fuuu. Do prania. Czy raczej do łapania siuśków. U nie recykling jest. :p
Mary, fajowy piechu. My mamy taką przytulankę:
ale zainteresowanie nikłe. :p I grzechotkę do kompletu.
CzaryMary, Aguś86, Rudzia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAngela89 wrote:Mary my w środę właśnie jedziemy do Poznania aby zobaczyć jak mała zachowuje się na trasie
i aby się przyzwyczaiła
Bo mój endżel do nie taki endżel bo jej na klatę nie dostałam
Spokojna glowa. Ja tez sie mojego balam ale pozytywnie mnie zaskoczył. Wyjechalismy o 5 rano i akurat te godziny jazdy mu podpasowały.
Jak ząbki ? Lepiej ?
-
nick nieaktualny
-
Tośka do spania dostaje pieluchę z którą się karmimy.
Piłam dzisiaj pierwszy raz Karmi żurawinowe, jakie ono dobre jestczemu dopiero teraz go odkryłam.
Co do długiej podróży, to nasza też minęła spokojnie. Malutka spała, miałyśmy dwie przerwy na karmienie i przewijankoMy wyjechaliśmy o 6.
Jesteśmy u mojej rodziny na wsi i mam endżela, noc była piękna, w dzień też spała jak nigdy. Aż boję się dzisiejszej nocy, mam nadzieję, że będzie wyglądać jak zwykle.
Zgąbczenie cofa się mniej więcej pół roku po porodzie, gdzieś to czytałam i utkwiło mi to w pamięci
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 czerwca 2015, 19:39
CzaryMary, mantissa, Ksawa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAngela89 wrote:Mary to nie ząbki to skok... gadałam z dentystką mówiła że wcześniaki później ząbkują. I jak na razie jest wszystko ok. Podałam jej dziś mm w dzień ale ze zwykła wodą i kupa jest zobaczymy jak dalej. Może jej woda źródlana nie pasowała.
Tzn z jaka woda ?
Dobrze ze to nie zeby !
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Angela89 wrote:Mary to nie ząbki to skok... gadałam z dentystką mówiła że wcześniaki później ząbkują. I jak na razie jest wszystko ok. Podałam jej dziś mm w dzień ale ze zwykła wodą i kupa jest zobaczymy jak dalej. Może jej woda źródlana nie pasowała.
-
nick nieaktualny