Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyIgnaś cudowny jest i Kochany
Śmieszek mały
Jestem dumna Matka z Niego
Kolek zadnych u nas nie ma odpukać !
Raz kupki zrobić nie mógł ale brzuszek mu masowałam i poszło .
Odbija mu się zawsze pp karmieniu jsk staremu chłopowi .
No jest super po prostu .
Na obiad zupe pomodorową zrobiłam .
Mam czas na sprzatanie ,gotowanie ,prasowanie nie jest źle ogarniam .
Jem wszystko co chcem nawet piwa się napiłAm karmi żurawinowego pychaaa:D
Milego dnia:*Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 czerwca 2015, 17:47
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykrysti~@ wrote:Ignaś cudowny jest i Kochany
Śmieszek mały
Jestem dumna Matka z Niego
Kolek zadnych u nas nie ma odpukać !
Raz kupki zrobić nie mógł ale brzuszek mu masowałam i poszło .
Odbija mu się zawsze pp karmieniu jsk staremu chłopowi .
No jest super po prostu .
Nooo endzela masz Krysti. Pozazdroscic tylkokrysti~@, Aguś86, Militta110816, Angela89, Amy_, Bambi85, Agusiek89, Ewelcia, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
hwesta wrote:Mary uciekł do kibla ;p
CzaryMary, Anka1501, liwi, mantissa, hwesta, iwonka1077, lysinka, Murraya, Bambi85 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymantissa wrote:Ratunkuuu. Julek wczoraj przespal w dzień praktycznie 6h z przerwami na jedzenie a dziś śpi po 10 min i marudzi. Na dodatek jestem sama i nie mogę odgrywać wyrodnej matki.
Ja zauwazylam ze moje dziecko po dniu marudzenia ma dzień ' aniołka'dzisiaj właśnie jest aniolkowy
wczoraj natomiast dal mi tak popalic na spoacerze ze uciekalam z wózkiem ile tylko mu fabryka dala. Wpadlam do domu spocona i zsapana. Tesciowa przejęła gada i zamilkł
jakas sciema to była
Aaa i chciałam powiedzieć żebyście nie bały sie długich podróży. Ja byłam totalnie wystraszona ale okazało sie ze młody pięknie przespał większość trasy. Raz zrobilismy dłuższy przystanek żeby wyprostować jego kostkipokazywalam mu jakieś zabaweczki i dalismy rade
w sobotę czeka nas powrót. Mam nadzieje ze równie spokojny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyIda - doszła juz do Ciebie mata ? Planuje kupić taka jak Ty. Chciałam podpytac czy Frankowi pasuje
Mój syn doczekał sie cuski !!!! Trochę innej ale chyba idea ta sama
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/ceef2de1b1aa.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 4 czerwca 2015, 18:34
liwi, mimka84, Rudzia, Aguś86, Ida, Eweliśka, krysti~@, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny