Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
PsotkaKotka wrote:o to tak jak u mnie tylko moj jeszcze olo 22 je
U mnie z 2-tyg temu tez nie bylo jeszcze tej dłuższej przerwy, więc jak widzisz po prostu musi z tego wyrosnąć. :0
Al wciągam pyszną owsiankę. Omnomnomnom.Anka1501 lubi tę wiadomość
-
Moja w 6 tyg przybrała dokładnie 13 90
te tygodnie jest tylko i wyłącznie na piersi, wcześniej w szpitalu miała też podawane mm.
Psotka mój syn jadł w nocy co 1-2h i to przez kilka miesięcy... nie pomagało dawanie mm, a później kaszki. Po prostu tak potrzebował, a ja musiałam się do tego przyzwyczaić. Głowa do górywyrośnie i z tego
-
Mantissa No śniadanie jadłam po 10 i to na szybko bo duzo do zrobienia. Mały wyrasta z ubrań szybciej niż myslalam i zamówiłam z eBay używki od kobietki 3-6 6-9 i troche 9-12 i piorę narazie te 3-6 a mam ich chyba z 30 ubranek.
A Pozatym poprasowalam wczorajsza tonę prania:))
Także pełno roboty ...oho mały sie budzi:)
Ps. Fałszywy znak:) normalnie dzis czuje mam motorek w tyłku to chyba przez to pieeeeekne słonce tutaj:))))Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 czerwca 2015, 12:48
mantissa lubi tę wiadomość
-
Hej. Ja już wróciłam od fryzjera, paznokcie pomalowałam, jeszcze tylko kąpiel i ubrać siebie i dziewczynki
i śmigamy na 16 na ślub
Angela ja Ninie parę razy podałam enfamil i kupka była po nim jak zwykle, bez napinania się nadmiernego.CzaryMary, Aguś86, Angela89, krysti~@, Ewelcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAngela mój syn je bebilon pepti 1_dha. Niestety kupy są dosyć rzadko bo raz na 3 dni ale trochę pomagam mu czopkiemm ( nie wkladam tylko draznie dupke). Kolek nie ma ale to rzadkie wyproznianie mnie martwi.
Je co 3 h po 120 ml.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 czerwca 2015, 12:54
-
Psotka my też się często karminy w nocy. Zazwyczaj koło 12, 2-3, 5-6. JUż się do tego przyzwyczaiłam
Nie steresuj sie - ważne, że masz mleko i mały ładnie je. Wiesz ile ja bym za to dała...
noo nie marudze już
i ty też
[/url]
Aniołek - maj 2016
Aniołek - maj 2014 -
Ja w sumie to nawet nie marudze tylko chcialam wiedziec czy to normalne
. W sumie samo karmienei go mi nei przeszkadza ale gorzej z ponownym zasnieciem a jak jeszcz epielucha do zmienienia jest to schodzi mam wrazenei z godzina albo i wiecej na to wszystko a z achwile kolejne karmienie... No ale nei marusze juz ;P
Ulka84 lubi tę wiadomość
-
Iwonka nie pomogę
Jeśli Marcelek ma gorączkę to chyba najlepiej paracetamol.
Edit
Już skapowałam, że chodzi o Ciebie. W ciąży lekarka zaleciła mi Pyrosal. Więc chyba teraz też możesz. To wyciąg z lipy i innych roślinek. Działa napotnie i jest bez recepty.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 czerwca 2015, 14:09
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny