Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAmy piję ale od 12 tygodnia laktacja się stabilizuje i nie da rady wyciągnąć wiecej... Pije pije i jeszcze herbatki na laktacje i tabletki biorę. Ściągam 120 co 4 godziny a mała je średnio co 3 godziny a jak bym chciała częściej ściągać to ledwo 80 wyciągnę. Musiała bym chyba spać z laktatorem a jest coraz piękniejsza pogoda że chce się wychodzić więc ściągam już nie 8 razy a 5 razy dziennie.
Właśnie czytam na innych forach że bebico nie każdemu pasuje więc będę musiala szukać idealnego mleka dla malej.. ehs.. -
No niestety nawet te najdroższe najdziwaczniejsze mleka nie przypasują każdemu dziecku. Ja się cieszę że mój dobrze znosi najzwyklejsze bebiko bo jest najzwyczajniej w świecie najtańsze a trochę tego idzie. Niestety niektóre dzieci nie tolerują karmienia mieszanego. U nas jak jeszcze karmiłam swoim mlekiem i dokarmiałam mm to był dramat. W sumie dlatego przestałam. Bo nie byłam w stanie go sama wykarmić a to co się z dzieckiem działo to nawet nie chcę pamiętać!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 czerwca 2015, 09:27
-
nick nieaktualnyAdka nie pocieszasz mnie, kupie teraz nan i zobaczymy jak będzie jak nie pomoże to pójdę do lekarza wysępić receptę i spytam go również o zdanie bo jak gadałam przez telefon to nic nie mówił że mogą być takie problemy. W szpitalu była karmiona na przemiennie i nic nie było. A jadła bebilon właśnie. Kurdę jedna butelka i taka akcja..
-
nick nieaktualny
-
Psotka to normalne, nie wymagasz od niego zbyt wiele??
Mój starszy syn do 10-11 miesiąca potrafił nie spać pól nocy a chodziłam wtedy do pracy i karmilam. Dziecko ma do tego prawo i można mu tylko pomagać złapać lepszy rytm. Jedne dzieci łapią szybko, inne późno i nic na to nie poradzisz. Je co dwie godziny bo tak potrzebuje na ten moment, przecież to nie będzie trwało wiecznieLwica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Anka1501 wrote:Psotka to normalne, nie wymagasz od niego zbyt wiele??
Mój starszy syn do 10-11 miesiąca potrafił nie spać pól nocy a chodziłam wtedy do pracy i karmilam. Dziecko ma do tego prawo i można mu tylko pomagać złapać lepszy rytm. Jedne dzieci łapią szybko, inne późno i nic na to nie poradzisz. Je co dwie godziny bo tak potrzebuje na ten moment, przecież to nie będzie trwało wiecznie
a moze mam za malo albo jakis lipny pokarm? -
ADK a co ile je Franek i w jakich ilosciach? Sofia je 165ml co 3h a czasami juz szybciej robi sie glodna, ale zawsze zadypia juz przy koncu i bywa ze nie dojada.. jak na jej wiek to wydawalo mi sie ze za duzo je..