Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
U nas ciepło ale nie upalnie. Wiatr silny, nawet kurtkę miałam dziś ubrana. Patrzę na Wasze maluchy jak były dziś ubrane
mój w dresie i pod kocem ciepłym plus oslonka
no ale u mnie od Wisły okropny wiatr i chwilami chłodno było
hwesta lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Maja ma tylko krótki rękaw. Ale u nas aktualnie jest 26,5.
Macie może wiedzę po ilu godzinach może wystąpić gorączka po szczepieniu?
Jak małą zaszczepili o 16. Będę świrować całą noc.
Puki co płacze i urządza 15 minutowe drzemki najlepiej na rękach. -
Bylismy dzisiaj u osteopatki- znajoma tesciowej wiec za darmo po godzinach. Maly sie zrelaksowal i zasnal
Zasnal o 19tej. Teraz bylo karmienie i spi dalej. Myslicie ze da rade pospac do rana (z przerwami na karmienie) czy od tej 19tej to za duzo snu? W takich sytuacjach mam zawsze dylemat co zrobic. Czy na przyklad nie obudzic o 21szej i troche nie zmeczyc zeby potem spal dluzej? -
mf wrote:Psotka-nie rob niczego takiego, bo rozdraznisz dziecko
moja czesto spi od 20 do rana 8-9 z przerwami na karmienie
No wlasnie wczoraj chyba popelnilismy blad bo jak sie obudzil to go wykapalismy ale nie tak normalnie tylko w wannie z tata plywal. Mysle ze to za duzo wrazen dla niego bylo i noc masakryczna a zasnac tez nie chcial (chociaz on ogolne z tym ma problem od dwoch dni). -
nick nieaktualnyHejka
A my dziś po wizycie. Miki waży 4300gzoltaczka poszła w pizdu
kontrolnie morfologia za tydzień. W tą sobotę bioderka a za tydzień wreszcie szczepienia.
Miki na spacerze jest tylko w rampersie, przykrywam tylko jak wiaterek zawieje pieluchą tetrową. Teraz śpi już pod kocykiem w łóżeczku. W body długi rękaw i tyleMurraya, Ida, mantissa, sylvia007, Aguś86, CzaryMary lubią tę wiadomość