Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja wyszlam pierwszy raz z Adasiem sama na spacer co prawda bylo 'szybko poki spi' ale fajnie bylo wyjsc samej hihi synek fajnie przespal godzinke zrobilam zakupy i siup do domu. Goraco okrutnie jest. Riko w sklepach spisuje sie super jest zwrotny prowadzilam go jedna reka
tylko strasznie malym telepalo po chodniku a on spikal zal mi go było
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2015, 18:34
-
KMimka, u nas też od jakiegos tygodnia zdarzają się takie problemy z karmieniem. Marudzi ze glodny ale przystawiony wpada w histerie. Ryczy, odpycha się, wygina. Mam na to taki sposób, ze przy cycu daję smoka, żeby zassal i się uspokoil i wtedy przystawiam. Albo daję odrobine z butli na pierwszy głód i przystawiam.
My też dziś na krótki rękaw.
Justinka, my mamy niby ze szpitala wypis, ze słuch w normie, ale powiem ci ze Juli wcale nie reaguje ani na szeleszczenie ani na klaskanie. Aż się teraz wystraszyłam trochę.
Psotka, Julek je tak co 1,5 h, chyba ze śpi. Myślę ze to dlatego ze nie jest przyzwyczajony do jedzenia z obu piersi i po jednej kończy.
A co do spania to o 5, kiedy ma dłuższa przerwę w spaniu biorę go do łóżka.mimka84 lubi tę wiadomość
-
Hmmm a my właśnie mieliśmy zieloną kupkę.. rano była normalna... ogólnie od urodzenia nie miała nigdy zielonej... czy to może być po szczepieniu? czy może po porannych pomidorach? hmmm?
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny maly ma 37,8 tempki podac juz cos? Nie jest jakis marudny pije normalnie . Chyba zrobie mu kapiel potem zmierze najwyzej na noc mu podam jak dalej bd albo urosnie. Powiedzcie mi czopkacalego wlozyc tak zeby nie bylo widac tak? Sory za pyt ale jestem przerazona hehe
-
Mantissa najpierw na czole bezdotykowym a dla pewności w pupce i tak samo wyszlo i tu i tam 37,8
-
Nie czyli jak jest 37,8 to będzie 37,3??
-
nick nieaktualny