Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Psotka ja mysle, że za mocno sie przejmujesz tymi godzinami, czasem snu itd. Takie maluchy ciezko przewidziec. Spia i budza sie kiedy tego potrzebuja.
Maja np dzis prawie nie spala w ciagu dnia i teoretycznie powinna byc zmeczona i zasnac wczesnie, a ona lezy i ani mysli spac. Za to wczoraj spala doslownie caly dzien, budzila sie tylko na karmienie. Na noc zasnela juz po 20 i obudzila sie dopiero o 4 rano. A spodziewalam sie masakry w nocy.Lwica lubi tę wiadomość
-
Dobry Wieczór:))
Widzę ze w Polsce zaczęły sie upały , tutaj umiarkowanie nie jest zimno za to dosc wietrznie, dlatego jak wychodzimy na spacer to małego ubieram ciepło bo boje sie ze sie przewieje ... Podobno ma przyjść upał do Anglii w ten weekend - nie mogę sie doczekać aby małego lekko ubrać
Narazie na codzień ubieram go w body krótkie spodenki bluzeczka i skarpetki.Na noc spi w śpioszkach tylko w rozku zawinięty:)
Dzisiaj mały pod wieczór płakał z powodu brzuszka padł koło 21 i mam nadzieje ze pospi do 1-2 w nocy:/
Ostatnie pare dni męczą go gazy ale i mnie tez i nie wiem od czego bo nie jem nic wzdymajacego( zero owoców, żadnych strączkowych nie mam pojęcia:((
Moje Postanowienie od dzis ogranicZyc słodkie i obrzezanie sie:) ja zamiast chudnąc to grubne(
-
Ida wrote:Mantissa, Ty kiedyś pisałaś o takich przedłużkach do body. Kupiłaś sobie? Ja się nad tym zastanawiam, bo szkoda mi ciuszków, wszędzie dobre jeszcze, tylko na długość ciut już za krótkie i ciągną, a Franek tego nie lubi.
Ida nie kupiłam, ale sobie jedną uszyłam.Sprawuje się nieźle, chociaż jedna to sa mało, bo jak sie obsika to brakuje.
Więc chyba kupię sobie dwie + przedłużki do śpiochów.
Lwica lubi tę wiadomość
-
sylvia007 wrote:Mantissa, a jak z zatrzaskami sobie poradziłaś???
Sylwia, wycięłam z brzydkiego body.Tutaj jest instrukcja.
http://handmadebyjt.blogspot.fr/2011/11/tutorial-onesie-extender.html
Lwica, ale super!Ciekawe czy u nas coś takiego można dostać. Albo może w Anglii? (już znalazłam w Anglii)
Ulka, cieszymy się razem z tobą. Oby minęła na dobre.
O nieee, jakiś komar mi tu lata.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2015, 23:22
Lwica lubi tę wiadomość
-
Mantissa fajna sprawa bo mały jak miał śpioszki na sobie to czesto od tego wierzganiem miał stopki w kolanach śpioszek i nie mógł wrócić do stopek trzeba było poprawiać...
Ale skoro masz taki talent krawiecki pewnie łatwo byłoby uszyć)
Ps. Wlasnie zerknęłam na tego linka jak zrobić samemu i w sumie nie tak trudno przedłużki ale nie mam maszyny do szycia:((Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 czerwca 2015, 03:12
-
O! Muszę obadać te przedłużki do śpiochów bo u nas też wyrasta na długość a brzuszek się mieści
Młode spało grzecznie od 21:20 do 4:30. Jestem z niego dodatkowo dumna bo tak nie bardzo chciał zasnąć już przy karmieniu jak to ma w zwyczaju i go po prostu odłożyłam do łóżeczka stwierdziłam, że bujać pół nocy nie będę i okazało się po 10 minutach gadania do karuzeli, że zasnąłwięc stwierdzam, że niech sobie marudzi w dzień skoro nocami daje mi tak pięknie odpocząć
chociaż wczoraj był naprawdę dobry dzień. Prawie nie płakał. Mam nadzieję że dzisiaj czeka nas podobny
A ja nadal dziewica. Dopiero wczoraj przestałam krwawić! Poza tym mąż powiedział że mnie kijem nie trrąci dopóki nie pójdę do gina po konkretną antykoncepcję -
nick nieaktualnyNienawidzę mleka modyfikowanego ! Wczoraj wieczorem podałam małej pierwszy raz mm.. i cała noc mam w kratkę. Mała załatwić się nie mogła, płacz lament próby wyciśnięcia powodowały że jedzenie się jej ulewało. Normalnie cyrk na kółkach.. Kupiłam jej bebico 1 zwykły choć widziałam na zaparcia teraz załuje że tamtego nie wzięłam. Mąż z rana jechał do dyżurnej apteki po czopki glicerynowe bo mała się strasznie męczyła. I już kupa jest i jest spokój.Nie wiem czym ja ją będę karmić jak mam coraz mniej mleka