Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Anka1501 wrote:Angela a jaką wodę masz? Ogólnie źródlana nie jest polecana dla dzieci. Ja pije Nestlé pure life
Anka, ja słyszałam, że mineralna nie polecana ale źródlana jak najbardziej, bo nie zawiera tych wszystkich pierwiastków i dziecko nie dostanie zbyt dużo.
Mary, odpisałam ci na fejsie.CzaryMary, mf lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mantissa po części racja ale ogólnie woda mineralna jest bardziej wartościowa dla organizmy przy czym średnio i wysoko zmineralizowane mogą obciążać malutki organizm. Za to woda zrodlana może jest najbardziej bezpieczna ale też najmniej wartościowa. Mi pediatra mówiła, że lepsza właśnie niskozmineralizowana jak juz
mantissa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ANGELA u nas tez Sofii je co 3h, juz ma swoje stale gpdzinny jedzenia.
JEsli chpdzi o dluzsze przerwy to w nocy Sofia zasypia okolo 22 a na jedzenie budzi sie dopiero o5-6 ranoWiadomość wyedytowana przez autora: 4 czerwca 2015, 20:32
Ida, Gosha lubią tę wiadomość
-
Powiem ci Ida, ze ja też zaczynam dostrzegac całą masę plusów wynikających z mm (co nie oznacza oczywiście, że zamierzam rezygnować z KP). Aktualnie próbuję zaplanować swój wyjazd do Wawki na weekend w lipcu i zostawienie małego z tatą w domu. Będzie musiał mrożonki pić, trudno. Tylko czy on wytrzyma tyle bez mamy? Na dodatek będę musiała co 3-4h ściągać mleko, żeby nie stracic laktacji, prawda? CZy jak to jest?
Krysti, lubimy, lubimy.Tu są fajne audycje: http://radiobajka.pl/napiecie-miesniowe-w-zyciu-dziecka-i-rodzicow/
krysti~@ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny