Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEweliśka wrote:Mam w pdf książke w oczekiwaniu na dziecko, mogę wysłać @
Bym chętnie poprosiła o wysłaniejuż piszę wiadomość
Ej dziewczyny aby wysłać pw to trzeba pierw tego kogoś dodać do przyjaciół ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2014, 20:46
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kurczę, te szkolenia planeta też już były u mnie we wrześniu. Ja to mam pecha.
a ja się przyznam, że ostatnio pochłonęłam sushi. Z surową rybą. No ale byłam na jedź ile chcesz i nie mogłam się opanować, bo uwielbiam. Ale zakładam, że skoro czuje się normalnie to niczym się nie zarazilam.
Ja też poproszę książkę.
I mam głupie pytanie. Jak działa taka sokowirowka, że wyciska nawet z twardych marchewek? -
Espumisan można spokojnie, mi nawet gin powiedziała żeby 1 kaps w południe brać codziennie, bo zawsze wieczorem miałam wzdęty, jakby napompowany brzuch i mnie bolał
Mam wyniki TSH 1,430 więc to znaczy że ta nadczynność była spowodowana 1 trymestrem
oo a 7.11 jest w Krakowie - http://www.planeta-dziecko.pl/krakow - któraś się wybieraWiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2014, 22:15
-
nick nieaktualnymantissa wrote:Kurczę, te szkolenia planeta też już były u mnie we wrześniu. Ja to mam pecha.
a ja się przyznam, że ostatnio pochłonęłam sushi. Z surową rybą. No ale byłam na jedź ile chcesz i nie mogłam się opanować, bo uwielbiam. Ale zakładam, że skoro czuje się normalnie to niczym się nie zarazilam.
Ja też poproszę książkę.
I mam głupie pytanie. Jak działa taka sokowirowka, że wyciska nawet z twardych marchewek?sokowirowka nie wyciska
-
nick nieaktualnymartafr wrote:już upatrzyłam jeden, w weekend pojadę z mężem obejrzeć i jak będzie ok to kupimy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2014, 22:36
martafr lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymartafr wrote:super ten czajnik, na pewno kupię
widzę że także lubisz zielone dodatki w kuchni:)
kolor w kuchni meble górne na pomarańczowo dolne na żółto wszystko tak z kolorem
lubie silikonowe bajery tez jak juz skącze kuchnie urządzać to ci pokaże
nawet suszarke do naczyń mam zieloną :)no duzo rzeczy :)a ściana wnęka na kolor malinowy pomalowana:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2014, 22:46
martafr lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKrysti wrote:Ja mam zielony żółty
kolor w kuchni meble górne na pomarańczowo dolne na żółto wszystko tak z kolorem
lubie silikonowe bajery tez jak juz skącze kuchnie urządzać to ci pokaże
nawet suszarki do naczyń mam zieloną :)no duzo rzeczy :)a ściana wnęka na kolor malinowy pomalowana:)
Krysti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymartafr wrote:miałam sokowirówkę długo aż po latach padła a przed ciążą mąż mi kupił wyciskarkę do soków, mniej się marnuje miąższu tzn. bardziej suche te resztki są, praktycznie nic już nie da się z nich wycisnąć i nie wytwarza się ciepło, w sokowirówce podczas ciecia wytwarza się ok 40 % ciepła i trochę się traci tych witamin ale to i tak ok
pycha
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2014, 23:03
-
nick nieaktualny