Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Amy wrote:Najbardziej śmieszy mnie mój mąż - jak to dwie baby w domu??
U mnie dokładnie to samoCiągle: TRZY BABY W DOMU?!?!?! Przecież ja oszaleję!!
(mamy roczną suczkę).
Mąż też był na początku trochę rozczarowany bo chciał chłopca, ale teraz wraca z pracy i pyta czy Natalka grzeczna byłaBędą córunie tatunia, na bank!
Fasia, Amy lubią tę wiadomość
-
Amy wrote:fasia - brzuch mega
sliczny!
Dziękuję) powoli rośnie, oby tak dalej
Mój by się cieszył z drugiej baby w domu))
EWELCIA - u mnie zaparcia się skonczyły jak kupiłam polecany przez moją ginekolog Trivagin. On niby jest na infekcje pochwy zeby nie nawracały, bo z tym miałam mega problem no i powiedziala, ze na zaparcia pomoże i pomógł. Odkąd łykam rano po śniadaniu to dzień w dzień od prawie 2 tyg się wypróżniam. A wcześniej raz na tydzień ...Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2014, 17:26
-
martafr wrote:w internecie każdy może napisac i wstawic i bedzie czytany, ja stosuje się do zaleceń lekarza, powiedziała nie wolno to nie wolno
-
nick nieaktualnyMartaAlvi wrote:U mnie dokładnie to samo
Ciągle: TRZY BABY W DOMU?!?!?! Przecież ja oszaleję!!
(mamy roczną suczkę).
Mąż też był na początku trochę rozczarowany bo chciał chłopca, ale teraz wraca z pracy i pyta czy Natalka grzeczna byłaBędą córunie tatunia, na bank!
heheh no ja się cały czas upewniam czy M. nie jest jakoś nieszczęsliwy, ale widzę, że się cieszy.. Ja też chciałam chłopca tylko ze względu na niego bo wiedziałąm jak on tego pragnął, i byłam lekko rozczarowana, ale teraz się cieszęmówie do męża, że na mma już nie bedziesz miał kogo zabrać a on - jak to ?? córka będzie chodzić - myślisz, że dziewcczyny się nie biją?
Córeczka tatusia -
Amy jakbym mojego slyszała z tym mma !!
nawet filmiki mi pokazywał, że dziewczynki małe też ćwiczą hhahaha
świry z nich
Dziewczyny idę oglądać jakiś film z mężem! Do wieczora -
nick nieaktualnyFasia wrote:Amy jakbym mojego slyszała z tym mma !!
nawet filmiki mi pokazywał, że dziewczynki małe też ćwiczą hhahaha
świry z nich
Dziewczyny idę oglądać jakiś film z mężem! Do wieczora
hehe no mój trenuje od 7 lat tzn mma krócej, bo wcześniej krav mageale widzę, że dziecko też będzie szkolił
tatuś
Fasia lubi tę wiadomość
-
martafr wrote:w internecie każdy może napisac i wstawic i bedzie czytany, ja stosuje się do zaleceń lekarza, powiedziała nie wolno to nie wolno
-
nick nieaktualnyMartaAlvi wrote:Ojej, a ja tak lubię MMA
Ogólnie K. nie ma problemu z oglądaniem sportu bo ja to wszystko też - wszelkiego rodzaju piłki, walki, samochody
ja też lubię
M. chcial jechac teraz w grudnio do krakowa na ksw, i chciał kupic dla nas bilety ale mu mowie ze ja nie wiem jak ja z takim brzucholem pojadei się wstrzymał, ale pojechałabym!!!
-
nick nieaktualny
-
Amy wrote:o przypomniałam sobie waga dziecka 129 g
ją będę miała usg dopiero na początku listopada, czekam, aż mi się aktywuje abonament w luxmedzie, żeby już dodatkowo nie płacić.
Amy lubi tę wiadomość
-
martafr wrote:ja się odnoszę do tego co mi lekarka powiedziała bo lubię sery i sama czytałam różne artykuły mówiące że wolno i ona mi dokładnie tak powiedziała że napisać to sobie każdy może i ja też zrobię co zechcę ale ona musi przestrzec więc bez urazy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2014, 17:56