Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Forum czyta się wygodniej, wszystko w jednym miejscu. Na fb trzeba latać po postach.
Tośka zasnęła po 18 i teraz czekam, aż wstanie, żeby ją wykąpać. Żałuję, że nie zrobiłam tego wcześniej, jak marudziła. Ostatnio kąpaliśmy ją około 21 i miałam nadzieję, że tak wstanie a tu d..a. Chyba zacznę ją myć wcześniej teraz - przynajmniej będą wolne wieczory -
Krece hula hopem, wnet bede szczuplutka
Moja Endzelka spi w lozeczku wlasnie, ale na noc dla wlasnej wygody biore ja do lozkakarmienie zazwyczaj o 22 a pozniej 4-5 ale cycki mam kamienie nad ranem, az milo sie wtedy robi jak sciaga Laura mleczko
Chcialam ogladac ten sierociniec ale obawiam sie, ze pozniej nie zasne.
Łysinka ja jestem zwolenniczka codziennych kapieli, ale jak sie Toska rozespala to moze daruj juz jej dzis ta kapielWiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca 2015, 21:49
mantissa, lysinka, Murraya, CzaryMary, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
Lali wrote:Krece hula hopem, wnet bede szczuplutka
Moja Endzelka spi w lozeczku wlasnie, ale na noc dla wlasnej wygody biore ja do lozkakarmienie zazwyczaj o 22 a pozniej 4-5 ale cycki mam kamienie nad ranem, az milo sie wtedy robi jak sciaga Laura mleczko
Chcialam ogladac ten sierociniec ale obawiam sie, ze pozniej nie zasne.
Łysinka ja jestem zwolenniczka codziennych kapieli, ale jak sie Toska rozespala to moze daruj juz jej dzis ta kapiel
Ojej, zazdroszczę. Tyle godzin nieprzerwanego snu.U nas, niezależnie od tego o której Julka wykąpię i o której zaśnie (czy to 18 czy 22) i tak obudzi się na jedzenie o 1-2 i 3-4. ;/
-
Mantissa ja przez pierwszy miesiac musialam wybudzac mała co 3-4 godziny bo spala, pozniej juz sobie odpuscilam i spi w nocy ok. 6-7 godzin bez przerwy. Z pierwsza corka bylo tak samo, jestem szczesciara
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca 2015, 22:19
Aguś86, mantissa, Murraya lubią tę wiadomość
-
Rudzia wrote:A ja od dzis kapie Sofii 3 razy w tygodniu a nie codziennie
Sofii ma bardzo sucha skore i niestety kapiele czeste nie sa pomocne w "zwalczeniu" tego.. ehh nie podoba mi sie to
Rudzia a moze to od kosmetykow? Moze powinnas zmienic mydelko na inne? Ja na poczatku uzywalam kosmetykow z rossmanna tych babydream, skora byla bardzo sucha, zmienilam na mydelko nivea baby i krem nivea baby i skora piekna. Uzywam tez oliwki hipp i sobie chwale. -
LALI a wiesz ze to mozliwe.. hmm.. w sumie zaczelo sie jakos mniej wiecej wtedy kiedy zaczelam uzywac baby wash, chcialam kupic walsnie z Nivea do mycia bo czytalam ze jest super ale u mnie chyba nie ma tego
Polozna polecila dobrze zmiekczajacy skore krem i od dzis bede stosowac zobaczymy czy to pomoze.. bo skore ma tragicznaplus potowki..ale wlasnie zastanawiam sie czy to czasem nie uczulenie ale polozna mowi ze to na pewno potowki plus sucha skora työko ze ta sucha skora jest työko wtedy kiedy sa potowki..
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Aaa, nie pochwaliłam się. Julek przedwczoraj pierwszy raz utrzymał grzechotkę w rączce.
Nie bardzo wiedział co z nią zrobić, ale trzymał dzielnie.
Murraya, Lali, Rudzia, lysinka, Fasia, Gosha, Aguś86, Ida, Anka1501, Angela89, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość