Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
My też się karmimy. Julek zasnął o 22, a pobudka kilka minut przed 5
MF myślę, że jest dużo kobiet które postępują tak jak ta dziewczyna. Karmienie mm chcąc nie chcąc jest wygodne, kobieta nie jest "uwiazana" do swojego dziecka. Nie ma problemów z brzuszkiem, dłużej śpi itd. Wielka szkoda, że już z góry wie, że karmić naturalnie nie będzie, bo pierwsze mleko mamy jest genialne w swych właściwościach i chociażby przez ten pierwszy okres mogłaby się "poświęcić" dla maleństwa.. -
Rudzia mam pytanie odnośnie karuzeli smoby. Czy u Ciebie są lub były jakieś problemy z mechanizmem karuzeli? Bo u nas pszczółki nie chcą się kręcić. Jak dokrece tak jak trzeba to się nie kręcą, jak poluzuje śrubkę to pszczółki się wysuwają i się nie kręcą.. Jestem zawiedziona jakością. Trochę tandetna w wykonaniu. Trzęsie się cała jakby się miała połamać przy włączaniu. Dodatkowo do baterii musiałam napchac papieru, bo otwór na nie jest za duży i melodie grają tylko jak trzyma się je do góry nogami. Absurd.. Trochę nie tego oczekiwałam za taką cenę.. No i nie wiem czy to ja mam taki egzemplarz?
-
Iwonka doszły biustonosze
mam czarny i naturalny. Są super!
jestem tylko zaskoczona wielkością mojego biustu. Mąż jak zobaczył miseczki to stwierdził, że zmieści w nie swoją głowę
mam o trzy rozmiary większe piersi, wow
mogą tak zostać!
CzaryMary, mantissa, Eweliśka, KasiaKwiatek, iwonka1077, Gosha lubią tę wiadomość
-
Agus jak czytam jak wyglądają warunki na oddziałach dziecięcych to zaczynam się modlić żeby nigdy tam nie trafić. Koszmar!
Rudzia mi tez i lekarka o położna polecaly krochmal do kąpieli. No i zmień ten płyn do mycia, bo wydaje mi się, że to on jest winowajca
Mary to Ty pisałaś, że kupiłaś w lidlu jakieś ciuszki dla małego? Od kiedy ta oferta?
Mantissa u nas tez się udało z grzechotka kilka dni temu ale również nie wiedział do czego ona służy
Aaaa i w kwestii spowiedzi o komunii u rodziców chrzestnych - dobrze by było aby przystąpili do sakramentów ale jeśli z jakich względów nie mogą to nie muszą. Nie jest to obowiązkiemmantissa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFasiula - http://gazetka.lidl.pl/08e1d081-f981-4007-b33c-857568ad1f53/html5.html#/1
Od 8.06
Kupilam body dziecięce, szorty dziecięce i skarpetki niemowlece. Te bodziaki są super bo 100 % bawełny i maja jeszcze takie jakby dziurki , wiec na upały doskonaleFasia, Aguś86, Murraya lubią tę wiadomość
-
Ida wrote:Dla dziecka polecam h&m. Sama tam kupiłam Frankowi ubranko - białe body z granatowa muszka, w zestawie były też granatowe spodnie, ale ja ubrałam go w jeansy. W C&A dokupiłam białą bluzę na wierzch. Ale to był maj i było chłodniej.
Ida a w jakiej cenie ta koszula z muszka? Ona jest w formie body? -
mf wrote:Fasia-my tez za tydzien
z tym, ze ja mam latwiej-sukienka biala/ecru, rajstopki i bolerko
w kosciele zazwyczaj chlodno, to dlugi rekaw musi byc
a siebie nie wiem w co wcisne... najwyzej jak na akademie w szkole, czyli koszula i spodniczka, jak nic nie znajde...
No tak dziewczynke zdecydowanie latwiej ubracchcialabym biala koszule, muszke i szelki tylko ze spodniami bedzie problem , bo nic mi sie jie podoba
Dla siebie mam szara szmizjerke kupiona w h&m kilka lat temu. Mialam ja na sobie raz. Jest fajna, bo zapinana na guziki wiec idealna do karmienia, takze chyba sie na nia zdecyduje.. sama nie wiemciuchow duzo ale nic do karmienia...