Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Agus dzieki za link!
Czy do chrztu chlopiec musi miec biala koszule?
Cos takiego odpada?
http://www.smyk.com/cool-club-body-chlopiece-z-dlugim-rekawem-rozmiar-62,p1103701799,ubranka-dla-dzieci-p -
No to super, bo juz myslalam, ze bialy i koniec kropka
Ida nie mam pojecia jakie mamy tradycje jesli chodzi o chrzest. Ostatni raz takie malenstwo bylo w rodzinie meza 4 lata temu, a w mojej 8 lat temu. Poza tym to nasze dziecko i w kwestiach ubioru nikt sie nie wypowiada. Jak ubierzemy tak bedziea ksiedza nie bede pytac.
Anka maly musial super wygladac w tym krawacieAnka1501 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny co robić mam już serdecznie dosyć dziecko mi wyje jak tylko przekrocze próg balkonu o wyjściu na spacer nie ma mowy drze się mam wrażenie czasem że powietrza nie łapie w samochodzie to samo nie ma mowy żeby zasnęła w domu zdarza się że nie daje rady jej odłożyć żeby się rano umyć lekarka do mnie wyjechała z tekstem czy robi kupy i że jeśli są tak jak twierdzę 4-5 dziennie no to porostu mam marudne dziecko załamka normalnie
-
MF ja tez przy pierwszej corce nie poradzilam sobie z karmieniem, w tej ciazy byl prawie pewna, ze nie bede karmic piersia bo mialam zle wspomnienia, ale udalo sie i jest cudownie
Laura spala od 22 do 6.20, budzilam ja na karmienie bo myslalam, ze cycki eksploduja... Obawiam sie, ze az takie dlugie spanie zaburzy laktacje.
Eweliska moze jak coreczka lubi byc u Ciebie na recach, to chusta bylaby dobrym rozwiazaniem na spacery? Chyba, ze masz i juz probowalas. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyFasia MF czyli mamy chrzty tego samego dnia
Miki ma strój , wrzucałam na fb. Co prawda długie spodnie ale jeśli będzie upał to po go przebiorę, w kościele i tak będzie chłodno.
Muszę się pochwalić , że mamy wyniki morfologii i bilirubinywszystko w normie
nareszcie spokój. A w poniedziałek szczepienie. Robimy tylko 5w1. Rota odpuszczam a pneumokoki dopiero za jakiś czas. Pewnie koło roczku.
CzaryMary, mf, Lali, Gosha lubią tę wiadomość