Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEhhh a ja zlapalam dola
a było juz tak pięknie.
Wczoraj młodemu cos się stało i miał atak historycznego płaczu. Prawdopodobnie był to brzuszek. Jeszcze nigdyvczegos takiego nie było. Płakał ze 20 minut. Ja sama w domu, nie wiedziałam co mam robić. Plakaslam razem z nimi teraz okropnie się boje powtórki . niczym nie potrafię się cieszyć bo cały czas myślę ze ten bol zaraz zaatakuje. Jestem beznadziejna mama
Chciałam zapytać mamusie które juz maja starsze dzieci. Jak to jest z tymi skokami rozwojowymi? Bujda? Prawda?Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2015, 09:54
-
nick nieaktualnyMary puknij Ty się w głowę !!!! Jaką beznadziejną matką? ?!! Dzieciaki tak mają, czasem coś zaboli albo inna przyczyna no i płacze się zdarzają. Nic na to nie poradzimy. Po prostu trzeba tulić, kochać i cieszyć się że przeszło , znaczy nic strasznego
Miki też wczoraj złapał fazę około 19. Wściek przy cycu. Wściek bez cyca. Trwało z 20 minut. Machanie łapkami i wierzganie nogami... jak już widziałam że cycek nie działa wcisnęłam smoka , mocno przytuliłam i w końcu się wyciszył i usnął na 10 minut. Jak się obudził już było wszystko ok. -
nick nieaktualnyKasia, masz racje.. Tylko widziałam ze to był płacz z bólu. Czasami płacze bo się na cos denerwuje albo akurat ma ochotę sobie poplakac to wtedy luz potrafię go uspokoić. Natomiast wczoraj spanikoiwalam.
Kasia mam pytanie do Ciebie. Jaki masz plan dzialania gdyby tfu tfu Miki zachorował? Po 18 do 8 jest ostry dyżur na milenijnej. A w ciągu dnia? Jak się nie jest zapisanym na wizytę a dziecko cierpi to chyba w przychodni mnie przyjmą co?? Boszz pisze jak jakaś nastolatka do bravo ale wczoraj sobie uswiadomilam ,ze nie wiem jak w trakiuch sytuacjach działać -
nick nieaktualnyWczoraj Miki też ewidentnie ten płacz miał od brzuszka. Też bolało i dałam sab simplex.
Co do pomocy lekarskiej to jak w ciągu dnia coś wyjdzie jak w dym do medicover dzwonię. Oni mają zawsze wolną wizytę na nagły przypadek. Jeśli coś na prawdę niepokojącego tak jak np miałam z córką z podejrzeniem wyrostka to ostry dyżur na Niekłańskiej. W weekend milenijna na NFZ lub wizyta domowa z medicover. Taki mój plan -
nick nieaktualnyKasiaKwiatek wrote:Wczoraj Miki też ewidentnie ten płacz miał od brzuszka. Też bolało i dałam sab simplex.
Co do pomocy lekarskiej to jak w ciągu dnia coś wyjdzie jak w dym do medicover dzwonię. Oni mają zawsze wolną wizytę na nagły przypadek. Jeśli coś na prawdę niepokojącego tak jak np miałam z córką z podejrzeniem wyrostka to ostry dyżur na Niekłańskiej. W weekend milenijna na NFZ lub wizyta domowa z medicover. Taki mój plan
Dziękuje Ci bardzoKasiaKwiatek lubi tę wiadomość
-
Agus to co opisalas o szpitalu ech az serce boli.. nir umialabym zostawic dziecka w szpitalu malego czy nieco wiekszego.. dzieci cierpia z rodzicami a co dopiero jak ich nie ma z nimi.. nie chce nawet myslec jak zagubionh mjsi zie czuc taki maliszek bez mamy... ech
Ania zabek to nie byle co! Gatuluje pierwszego zabka na forumi oczywiscie 2 mies.
Anka1501 lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry. Jeee, u nas dziś tylko jedno karmienie w nocy o 2 a później już 5:30.
Wydaje mi się, że jak przeglądałam ulotkę, to body miały być od czwartku, czyli jest jeszcze szansa.KasiaKwiatek, lysinka lubią tę wiadomość
-
Fasia wrote:Iwonka doszły biustonosze
mam czarny i naturalny. Są super!
jestem tylko zaskoczona wielkością mojego biustu. Mąż jak zobaczył miseczki to stwierdził, że zmieści w nie swoją głowę
mam o trzy rozmiary większe piersi, wow
mogą tak zostać!