Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
No właśnie co te wszystkie stare baby z tym bezwartościowym mlekiem? Moja mama to samo zamiast docenić jak się męczę z tym laktatorem. Ale oczywiście jak się okazało że mała kg przybrała w 3 tyg na tym moim bezwartościowym mleku to już nic nie komentuje.
mf lubi tę wiadomość
-
CzaryMary wrote:Ehhh a ja zlapalam dola
a było juz tak pięknie.
Wczoraj młodemu cos się stało i miał atak historycznego płaczu. Prawdopodobnie był to brzuszek. Jeszcze nigdyvczegos takiego nie było. Płakał ze 20 minut. Ja sama w domu, nie wiedziałam co mam robić. Plakaslam razem z nimi teraz okropnie się boje powtórki . niczym nie potrafię się cieszyć bo cały czas myślę ze ten bol zaraz zaatakuje. Jestem beznadziejna mama
Chciałam zapytać mamusie które juz maja starsze dzieci. Jak to jest z tymi skokami rozwojowymi? Bujda? Prawda?CzaryMary lubi tę wiadomość
-
Mary żadna zła matka!!! u mnie też czasem jest napad płaczu np wczoraj cały dzień było super
poszliśmy o 19 na spacer ,bo chciałam wstąpić do sklepu wracamy pobawiłam się z Adasiem na przewijaku potem okąpałam i miałam dla niego 170ml mleczka ,se myśle teraz się pięknie naje i pójdzie spać.Pije pije to mleko i nagle ryk taki mega...o co chodzi mleko ma za ciepłe nie jest co jest grane przecież było dobrze...no i wyszło potem ,że brzuszek bolał ,bo były bąki i dużo bekał sobie jak go już odbijałam. Dojadł resztke i poszedł spać biedak...musisz być silna ,tulić kochać popróbować różnych sposobów żeby go uspokoić..przetrwać.
Liloe my mamy podobnie ze spacerami ;p wychodzimy ryk potem uspokojenie ,zasypia,budzi się i ryk i pędem do domu hahahamasakra kiedy sie to skonczy
Adaś dostał mate i karuzelelubi się bawić ale na macie najczęściej ze mną ;/ musze być obok ,bo ryk. Ehh masakra hehe a myślałam,że sie uwolnie choć na pół godzinki a gdzie tam
Młody tak pięknie śpidzisiaj od 22-7,20
rewelka hihi
Żeby nie było tak pięknie teraz mam masakre i mały chce się ciągle nosić ;/ ehh
Uff zasnął wreszcie ;pWiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2015, 12:02
-
Moze z goraca nie spia i marudza dzieciaki..
Mam nadzieje ze jest tak jak piszecienze limit wyczerpalismy na chorowania a przynajmniej na pobyty w szpitalu. Oby. Wnet sie okaze.
Mam cicha nadzieje ze jednak ktos sie zlituje i w ndz nas wypuszcza do domu -
Dziewczyny moj dzidziuś tez ma ataki płaczu wieczorem.
Pokłócił sie z wózkiem i nie lubi byc wożony w wózku, także nosze go w chuście. Ale wózek był wygodny na zakupy małe.
Pokłócił sie z butelka, dawałam mu moje mleko na dłuższych spacerach z butelki, a teraz niet tylko cycek:(
Dupka książęca musi byc non stop noszona, nie poleży 5min -
Lysinka super , zazdroszcze
ja 16 lipca idę na kontrole i martwię się,bo widze jak małemu nie wygodnie...
-
nick nieaktualnyMF wrrrrr tragedia z tymi starymi babami. Wspolczuje !!!
Mi się cos w bani poprzestawialo. Zaczęłam się tak bać o małego ze chyba zwariuje. Śpi sobie spokojnie, uśmiecha się przez sen a ja cały czas na niego patrzę i czekam kiedy zacznie płakać jak wczoraj.
Kopnijcie mnie w ten zryty beret!
Ania udało się zrobić foto zabkowi? -
KasiaKwiatek my mamy chrzest w sobotę 20 czerwca, a Wy w niedziele dzień po nas
Iwonka jak mierzylam w biuście to wychodziło mi 88-91 w zależności od zawartości mlekanie wiedziałam czy rozmiar 65f czy 65g i babka, swoją drogą super sprzedawca, powiedziała, że mam brać 65g, że będzie idealny. No i jest
tez się bałam że będzie za duży i chciałam wziąć rozmiar f i dobrze, że nie wzięłam
KasiaKwiatek lubi tę wiadomość
-
DZIEWCZYNY Sofii calwy czas lzawi oko chyba sobie za mocno grzebnela ;/od wczoraj tak ma, pemywam sola fizjologiczna dobrze robie? Moze nie powinnam?
Ja bede chrzcic Sofii na wiosnestwierdzilam ze bedzie wieksza wiec i lepiej bedzie ja ubrac i pogoda ladna
tak myslalam ze moze jakos na wielkanoc to i rodzina jakas przyjedzie do nas
Co do bujaczka mi sie sprawdza bardzo, a ze mam taki do 9 kilo to planuje go sprzedac i kupic taki do 18 kilo z Fisher Pricezeby miala na dluzej
-
nick nieaktualnyRudzia mojej małej ropiało oczko zrobili wymaz w szpitalu nic nie wyszło i kazali przemywać sola fizjologiczną więc na pewno nie zaszkodzisz. Ale obserwuj czy przechodzi
My chrzcimy 3 styczniaWiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2015, 13:10
Rudzia lubi tę wiadomość
-
Mary nie ale wciąż próbuje
My mamy bujak Fisher Price do 18kg. Sprawdzał się super przy starszym i teraz tez
Byłam w lidlu i dostałam ostatnią parę bodziakow i ostatnie skarpety chłopięceCzaryMary, Rudzia, Aguś86, Murraya, Gosha lubią tę wiadomość