Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ech, chyba przehwaliłam nockę, bo w zamian mamy obrazę na cycka. Ryk niesamowity przy każdej próbie przystawienia, nawet smok nie działa. Ściągnęłam , daję w butli, wyciamkał czy raczej wygryzł 10 ml i spokój. Musi być głodny, bo wcześniej jadł ponad 2h temu tylko 30 ml z butli i z piersi minutę, dosłownie. Już nie wiem. Może go dziąsła swędzą czy co, że tak ciamka wszystko. No nic, najważniejsze, że już nie płacze.
Współczuję wam dziewczyny tych problemów brzuszkowych.
Psotka, my nie mamy leżaczka, tylko huśtawkę ale też się nie podoba, ręce i koniec. Ten z małpkami mi się podoba. Chcę kupić matę, ale obawiam się, że skończy się jak u Mary. Same dylematy z tym dzieckiem.
Z dobrych wieści, były jeszcze body w lidlu to kupilam, same rozmiary 62/68 ale zakładam, że będą ok, nawet jeśli wypadają większe. Za to z dziewczęcych była tylko jedna sztuka.
Ida, nie uciekaj.Jakies jaja z tymi twoimi nie-lajkami.
Angela, dobrej zabawy!
O, dziecko pospało 10 minut i ładnie zjadło.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2015, 14:59
-
Chore jest to, że to "nie lubię" jest anonimowe. Jakby się wyswietlało kto klikną, to już by było mniej odważnych
A moja dzisiaj spała 4minuty od 6.00. Teraz niby ssie z zamkniętymi oczami, ale nie liczę, że coś z tego będzie
Nie wiem czy widziałyście, ale na stronie smyka jest wyprzedaż na niektore ubranka, a jakby któraś z was chciała to mam kod do stacjonarnego -30% na ubranka i chyba buty teżWiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2015, 15:25
-
nick nieaktualnyliloe wrote:E tam olejcie te hejty.
Angela baw się wyśmienicie. Nie będziesz tęsknić? Ja nawet rano budzę się steskniona, mimo że śpię tuż obok
Ja jak wychodzę na 2 godziny i tęsknie. Ostatnio jak byłam na panieńskim to już o 22 chciałam iść do domu.liloe lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyFasia wrote:Ale to nie lubię może tez być na zasadzie - wkurzyła mnie dziś teściowa, no i ktoś klika ze nie lubi
dużo było takich postów
Ale Fasia ktoś ewidentnie się cofa w postach, wątpie aby Ida 52 razy od momentu kiedy weszła ta możliwość narzekała aby ktoś "nie lubił" tego.. -
Angela89 wrote:Ale Fasia ktoś ewidentnie się cofa w postach, wątpie aby Ida 52 razy od momentu kiedy weszła ta możliwość narzekała aby ktoś "nie lubił" tego..
Zgadzam sięWiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2015, 15:47
mf, Murraya lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny