Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
moje dziecię śpi już 2 godziny i nie widzę by było chętne do wstania! za ten czas mogłam odjebać skalpel! a takto? nigdy nie wiem kiedy mogę ćwiczyć. Bo czasem maruda wstanie po 10 min i nie da się uspać i wtedy trening taki z doopy ani nie skonczony ani co? musialabym zacząć ćwiczyc od początku żeby jakiś efekt był a takto dupa.
CzaryMary lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAmy_ wrote:moje dziecię śpi już 2 godziny i nie widzę by było chętne do wstania! za ten czas mogłam odjebać skalpel! a takto? nigdy nie wiem kiedy mogę ćwiczyć. Bo czasem maruda wstanie po 10 min i nie da się uspać i wtedy trening taki z doopy ani nie skonczony ani co? musialabym zacząć ćwiczyc od początku żeby jakiś efekt był a takto dupa.
Odjebalabys skalpela, kilera i wiele innych
Zbierają dupe w Krokii jedziesz
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2015, 09:30
-
nick nieaktualny
-
Ida wrote:Czy wasze dzieci też tak mają że po usypianiu nocnym budzą się jeszcze? Franek jak zaśnie już na noc to bankowo że po około 20 minutach się obudzi z płaczem. Muszę go wtedy utulić i spi już później długo. No ale budzi się po zaśnięciu.
Nie, moj tak nei ma, jak zasnie w koncu to jak kamien ale zasypianie zajmuje nam czasem nawet 2h. bo nie moge go odlozyc, jak go odkladam to za 2min sie budzi i placz.
-
Cześć.
Ja też dziś niewyspana ;( Nina zasnęła jak zwykle o 23... ale budziła się o 3, 6 i spać nie chciała. Ja za to bardzo chciałam i uśpiłam ją na chama, ale mi już się spać odechiałowstała o 10
Zazwyczaj jest tak, że zaśnie przed 23 i, tak jak pisze IDA, za chwilę się budzi i dopiero po przytuleniu mocno zasypia. Tylko czemu kurde tak późno jak się pytam?!