Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
CzaryMary wrote:Hello:-)
U nas dzień zapowiada się dobrze bo syn przywitał poranek samodzielnie zrobiona kupa !!!!
Poza tym wczoraj usnal o 20.00 i spał do .... 4.30 !! Myslalam że juzvpo spaniu a on zjadł pierwsze śniadanie i poszedł w kimono do 7.00nice
chociaż oczywiście nie wiem czy taka długa przerwa w nocnym jedzeniu jest ok? Jak myslicie? Może powinnam obudzić?
liloe, CzaryMary lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
Nasz dzień zaczął się o 4:30, przewijanko, jedzenie, jedzenie, jedzenie, kupa i znów przewijanko, zabawa. Teraz się karmimy i mam nadzieję, że Córcia zaśnie jeszcze na trochę, bo nie mam energii. Wczoraj Tosia zasnęła o 22:30, więc się wyspała, ja się budzę w nocy na każde jej kwęknięcie, więc u mnie trochę gorzej
Z moich wczorajszych planów wyszło tyle, że pojechałam na zakupy, trafiłam tylko butytak więc Murraya zazdroszczę determinacji
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnywitam sie
całe mieszkanko wysprzątanewstałam o 6 i byłam wyspana
dziecko pospało do 8 teraz gaworzy
Ania my mamy książeczkę kontrasty disneya - bardzo polecam
A zaraz lecimy do smyka po prezent, bo w sobotę idziemy na roczek - aleeee bedzie impraamuszę małej jakas kreacje kupic
Anka1501, CzaryMary, Ksawa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIda u nas tez takiego czegoś nie ma, kładzie się spać o 19-20 i sie budzi koło 1 na mleko później koło 6
U nas karmienie wyglada tak że przebieram daje butle zje i odkładam do łóżeczka i ładnie zasypia nawet w nocyWiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2015, 08:46
-
Ida wrote:Czy wasze dzieci też tak mają że po usypianiu nocnym budzą się jeszcze? Franek jak zaśnie już na noc to bankowo że po około 20 minutach się obudzi z płaczem. Muszę go wtedy utulić i spi już później długo. No ale budzi się po zaśnięciu.