Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny mam pytanie Adaś zawsze robił takie wodniste ciemnopomarańczowe a czasem jasne kupki więc nie martwiłam się a odkąd podaje raz dziennie MM ta kupa jest taka jak jajecznica gęsta dosyć ,żółtawa .No i co mnie zmartwiło pachnie kwasem ,tylko otworzyłam a od razu poczułam kwas na moim tego nigdy nie było... Czy to normalne czy powinnam iść na konsultacje do lekarki ,która ew poradzi zmiane mleka???
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Angela gratulacje! Tos teraz pani magazynier

MlodaDamo u nas kazda kupa pachnie kwasem i jest zolta, rzadka
Mary ale fajnie przeczytac slynne - go go matka !!!
)))
CzaryMary, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry!
Byliśmy dziś na kontroli w Patologii Noworodka. Kolejna we wrześniu dopiero. Asymetria półkól się troszkę powiększył z 18 mm na 20 mm, ale nic lekarka ne mówiła, że to źle czy coś. Kurczę, mi się wydaje, że 2 cm to jednak sporo, no ale ja się nie znam. W każdym razie wszystko rozwija się prawidłowo, chociaż było mi strasznie, żle jak pytała np. czy śmieje się w głos albo czy trzyma zabawki a ja musiałam mówić, że jeszcze nie.
Morfologia dobra, ale do września mamy jeszcze profilaktycznie brać. Osłuchała go i nic nie powiedziała na to, że kaszle, więc ja już nie wiem co z tym kaszlem zrobić. Na to, że nie pije z butli tez nic nie powiedziała. Jakby mnie w ogóle nie słyszała. Jakaś dziwna ta lekarka.
W każdym razie waży 6100, czyli przybrał 180 g w 1,5 tygodnia. trochę mało w porównaniu do tego, że wcześniej tył 400 g tygodniowo, ale chyba dalej w normie, co?
A co najlepsze, cały dzień śpi. Obudził się o 7:30, pojechaliśmy i zasnął dopiero o 11 jak wracaliśmy do domu. O 12 wróciliśmy, zostawiłam go w wózku bo spał dalej (chociaż zwykle ta drzemka nie jest dłuższa niż godzina.) I tak mnie zmuliło, że mówię, a położę się na chwilę chociaż. Budzę się a tu 14:20. Wystraszyłam się, lecę do wózka a ten dalej śpi. W końcu zaczął się lekko kręcić, to go już wybudziłam, najadł się, pobawił się na macie, pomarudził i po godzinie znowu zasnął. Nie do wiary! Połączył sobie obie drzemki.
-
Mantissa nie smuć się. Lekarze zadają pytania bo muszą, a dziecko nie musi wszystkiego już, teraz umieć. Skoro nie czepiła się półkul to nie stresuj się niepotrzebnie. Ważne że Ty na codzień widzisz jak się fajnie rozwija.
mantissa, Fasia lubią tę wiadomość