Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny. Liwi życzę, żeby córcia jednak nic nie złapała!!!
U nas przedszkole jest do 30.06
Byliśmy dzisiaj ustalić menu na chrzest. Za całą imprezę z 2 tortami, 5 ciepłymi daniami, 10 przystawkami, sokami, napojami i ciastem zapłacimy 115 zł za osobę dorosłą i 70 za dziecko. -
moje przedszkole jest malutkie ale czynne caly rok. wlasnie zastanawiam sie co z malym bo cala grupa jedzie juz na wakacje i bez sensu zeby prawie sam siedzial... a z drugiej strony tam ma czas zorganizowany - ja mu takich zabaw teraz nie zapewnie przy malej ...
Aguś86 lubi tę wiadomość
-
Mimka ja bym poszła do pani, żeby to zmieniła serio!!! Jak mnie niektórzy nauczyciele wkurzają, skoro nie mają obowiazku 8 godzin w szkole przebywać, to robią wszystko na odwal, żeby tylko szybciej do domu wrócić, lub piszą oceny, jednocześnie oglądając telenowele
mimka84 lubi tę wiadomość
-
jaki tu spokój lalalala.........
nie poznaje jedna strona na caly dzien???????????????????? co wy robicie?????????? dziecmi sie zajmujecie czy co???????
hehehe
mimka84, haneczka, Ksawa, Ewelcia, Fasia, mantissa lubią tę wiadomość
-
pytanie do mam dziewczynek starszych chodzi mi o ksiazeczki May liittle pony do czytania dla 6 latki sa takowe?????????? jakos w necie nic konkretnego nie moge znalesc
a na prezent potrzebuje, pomozecie???????????????
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2015, 16:45
liwi lubi tę wiadomość
-
iwonka1077 wrote:pytanie do mam dziewczynek starszych chodzi mi o ksiazeczki May liittle pony do czytania dla 6 latki sa takowe?????????? jakos w necie nic konkretnego nie moge znalesc
a na prezent potrzebuje, pomozecie???????????????
-
Ale tu spokojnie i cicho.. U mnie nudy więc nie ma co pisać. Dotarła sukienka, materiał rzeczywiście dziwny jakby taka pianka, ale ogólnie po założeniu nawet ok to wygląda, a czasu na dalsze poszukiwania brak więc zostaje. Krawcowa zgodziła się wszyć zamek z przodu więc gitara
Ewelcia lubi tę wiadomość