Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Lwica
kochana mam nadzieje ze juz wiesz co z paszportem !
My tymczasowy tylko dostaniemy ze względu iż mamy Brytyjski akt urodzenia który oczywiście daliśmy w konsulacie .
Drugi orginał w Polsce trza przetłumaczyc przez tłumacza pszysięgłego i przełożyć w urzędzie stanu cywilnego na Polski ,po otrzymaniu Polskiego aktu urodzenia mozna juz wyrabiać paszport na dłuzszy okres. -
Gosha wrote:KRYSTI, normalne z ta kupką. Mój tez potrafi co 4 dni robic, jedziemy tylko na cycu. Poki nie boli go brxuszek, nie płacze, nie ma kolek - to wszystko ok i nie powinnaś sie martwić.
Ciekawa jestem ile po karmimy piersią u mnie jest tak ze nad ranem i na noc nawał az tryska z lewej piersi jak sutka wyciągne Ignasiowi hihi .Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2015, 00:06
-
Rudzia co nic nie pisałaś o mamusi??bardzo mi przykro mam nadzieję że będzie dobrze po leczeniu,
Krysti tobie też współczuję , u mnie tata chory ale wiem że matki jak chore to bardziej się przeżywa jednak niż jak tata, u nas po leczeniu pozytywne wieści czego i wam życzę -
Aaaaa, cud się stał! Julek nie obudził się o 2 tylko spał od 21.30 do 4.20! Pierwszy raz! Dobrze, ze nie czekałam aż się obudzi.
Rudzia, Fasia, Aguś86, Gosha, Anka1501, Murraya, Eweliśka, KasiaKwiatek, lysinka lubią tę wiadomość
-
A to wyszlo tak nagle.. to nie jest nic groznego,mam nadzieje ze po operacji juz bedzie sie dobrze czuc. Teraz w lipcu juz chyba bedzie operacja, juz jest po badaniach przedoperacyjnych. Najgorzej ze na tych badaniach wyszlo cos na plucach ale co to dowie sie przed operacja,ale to chyba nic zlego bo inaczej by jej powiedzieli wczesniej..tak mi sie wydaje..
-
przykro mi z powodu waszych rodziców. Dużo zdrowia dla nich!
Krystyna jestes w stanie mi napisac czemu po raz kolejny mnie wyjebałaś ze znajomych po tym jak sama mnie do nich zaprosiłaś? oczywiście usunelam zaproszenie ale pomyslalam ze to glupie i sama cie zaprosiłam jeszcze raz.
Nie chce siać kwasu na forum, ale wybacz bo kuwa cie nie rozumiem.
O co strzeliłaś focha?? o to że zapytalam czemu przerabiasz zdjęcia Ignasia? Widać że mam zamiłowanie do tego bo wszystkie zdjęcia są "wygładzone" na twarzach oprócz psiaka. Nie mówię, że to złe bo każdy ma jakieś hobby, ale masz ładnego synka i takim wygładzaniem robisz mu "krzywdę" bo wygląda jak sztuczne dziecko a nie prawdziwy bobas.
-
Amu wyjebalam bo glupie pytanie zadajesz a zdjecie jedno tylko sobie polepszylam bi bylo zbyt niewyrazne .I nie gadaj mi ze wszystkie dobra ! I tyle niechcem dyskutować .
I mam duzo dziewczyn z tąd co moje foty widzą .I nie wszystkie są po lepszone.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2015, 09:02
-
Krysti ~~> wrote:Amu wyjebalam bo glupie pytanie zadajesz a zdjecie jedno tylko sobie polepszylam bi bylo zbyt niewyrazne .I nie gadaj mi ze wszystkie dobra ! I tyle niechcem dyskutować .
I mam duzo dziewczyn z tąd co moje foty widzą o nie sa wszystkie !
sory ale ja się zdjęciami chwilę zajmowalam - edycją
więc WIDZĘ które są przerobione a które niewyluzuj nikt cie nie rozlicza z tego ze wygladzasz zdjęcia. A propo niewyraźnego zdjęcia - wygładzenei powoduje że jest jeszcze bardziej niewyraźne, najlepszą metodą jest zrobienie drugiego zdjęcia.
"wyjebałam bo głupie pytania zadajesz" - to ciebie powinni chyba wyjebać na amen z forum :]Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2015, 13:06
Angela89, Militta110816, liloe, mf lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Krysti ~~> wrote:Amy jestes taka bezczelna ze ciebie powinni wywalić ! Ja u nie jednej z kolezanek widze zdjęcie przerobione i jakos nie miała bym odwagi by pisać wprost ze jest przerobione czy co trochę jaźni dziewczyno.
A co jest zlego w przerabianiu?
bo sie widze czujesz moim komentarzem zaatakowana - zapytalam czemus dziecko przerobila bo ust i nosa mu prawie nie widac. Retusze są dobre bo poprawiaja jakość zdjęcia, ale jak się wygładza coś "z głową" a nie robi płaskorzeźbę.
Uważam że zwracanie uwagi na coś co "razi" jest dobre, bo ktoś może coś zmienić na lepsze i się nei naraża na wyśmianie przez innych.
PS. Imię twojego syna w języku polskim się piszę inaczej
nie - IGNAŚIA - tylko IGNASIAWiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2015, 09:21
mf lubi tę wiadomość
-
Hej Mamuśki, witaj Krysti!
Przykro mi z powodu Waszych rodziców. Życzę wszystkiego dobrego i szybkiego powrotu do zdrówka ;*
Ja już mam dosyć tej cioty... Leci i leci, zalałam całą pościeljak dobrze było jej nie mieć.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2015, 09:21
Krysti ~~> lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny