Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dzięki dziewczyny za wsparcie jestem bardzo wdzięczna .No z tym usiwaniem konta to przesada lekka ,dziecinne wiem ale ja to wrazliwa jestem czasem az bardzo i po prostu myślałam ze mnie tu nie lubicie ,czułam się odrzucona .No kazdy ma jakomś słabą strone .
-
Amy_ wrote:A co jest zlego w przerabianiu?
bo sie widze czujesz moim komentarzem zaatakowana - zapytalam czemus dziecko przerobila bo ust i nosa mu prawie nie widac. Retusze są dobre bo poprawiaja jakość zdjęcia, ale jak się wygładza coś "z głową" a nie robi płaskorzeźbę.
Uważam że zwracanie uwagi na coś co "razi" jest dobre, bo ktoś może coś zmienić na lepsze i się nei naraża na wyśmianie przez innych.
PS. Imię twojego syna w języku polskim się piszę inaczej
nie - IGNAŚIA - tylko IGNASIA
Amy nie czepiaj się mojego syna imienia ja sobie tak pisze Ignaś i będe pisać po resztą mojej znajomej syn tez tak ma na imię i piszę tak samo jak ja!
Dobra będe pisać Iguś bo to ś podoba mi się w jego imieniu a to poprawne się wymawia Iguś zdrobniale takze amy wyluzuj .Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2015, 09:37
-
nick nieaktualny
-
Krysti ~~> wrote:Amy no nic zlego nie jest !dzięki ze mi powiedziałas ze fota tak wyglada to juz nie będe tym programem robic .
Amy nie czepiaj się mojego syna imienia ja sobie tak pisze Ignaś i będe pisać po resztą mojej znajomej syn tez tak ma na imię i piszę tak samo jak ja!
Dobra będe pisać Iguś bo to ś podoba mi się w jego imieniu a to poprawne się wymawia Iguś zdrobniale takze amy wyluzuj .
Krysti no nie zrozumialaś znów mojego przesłania. Nie czepiam się twojego syna ani jego imienia. Zdrobnień jest wiele i są one poprawne. Chodzi mi o odmianę - w języku polskim zmiękcza się jednym sposobem albo przez dodanie kreski nad literką albo dodaniu "i" ty zmiękczasz dwa razy dajesz śi - co jest niepoprawne. IGNASIA, nie IGNAŚIA.
Jak źle tłumaczę to może Ida mi pomoże bo ma obszerną wiedzę na temat pisowniIDA HELP
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2015, 21:12
Krysti ~~>, mf lubią tę wiadomość
-
Krysti idz z Bogiem. Tak masz racje nie jestes tutaj zbytnio lubiana. Zakladasz pincet kont usuwasz, pieprzysz jakies glupoty o dupie marynie i opisujesz kazde pierdniecie swojego dnia!! Sama nie wiesz czego chcesz. Albo siedzisz na dupie tutaj albo zegnasz sie raz i baj. Myslisz ze za kazdym twoim powrotem bedziemy cie witam z radoscia? Jak ktos cu zwraca uwage tak jak teraz Amy to z morda wyskakujesz a potem robisz sie potulny baranek.. Ogarn dziewczyno
Amy_, mf lubią tę wiadomość
-
Fasia wrote:Ja jeszcze nie dostalam okresu, ciekawa jestem kiedy sie zjawi i czy w ogole
fajnie by bylo
a czy ci sie zjawi kto wie lepiej za miesiac testa zrob
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2015, 09:58
-
Krysti, Rudzia trzymam kciuki za Wasze mamy i wspolczuje bardzo, trzymajcie sie dzielnie i wspierajcie Mamy.
U mnie dziwiaj rano byla kupa stulecia, maly caly obsrany az po pachy nie mowiac juz ze nasze lozko tezu nas pampersy bialy przestaly sie sprawdzac nie wiem czemu wszystko wylatuje
Krysti ~~> lubi tę wiadomość