Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dzięki dziewczyny za wsparcie jestem bardzo wdzięczna .No z tym usiwaniem konta to przesada lekka ,dziecinne wiem ale ja to wrazliwa jestem czasem az bardzo i po prostu myślałam ze mnie tu nie lubicie ,czułam się odrzucona .No kazdy ma jakomś słabą strone .
-
Amy no nic zlego nie jest !dzięki ze mi powiedziałas ze fota tak wyglada to juz nie będe tym programem robic .Amy_ wrote:A co jest zlego w przerabianiu?
bo sie widze czujesz moim komentarzem zaatakowana - zapytalam czemus dziecko przerobila bo ust i nosa mu prawie nie widac. Retusze są dobre bo poprawiaja jakość zdjęcia, ale jak się wygładza coś "z głową" a nie robi płaskorzeźbę.
Uważam że zwracanie uwagi na coś co "razi" jest dobre, bo ktoś może coś zmienić na lepsze i się nei naraża na wyśmianie przez innych.
PS. Imię twojego syna w języku polskim się piszę inaczej
nie - IGNAŚIA - tylko IGNASIA
Amy nie czepiaj się mojego syna imienia ja sobie tak pisze Ignaś i będe pisać po resztą mojej znajomej syn tez tak ma na imię i piszę tak samo jak ja!
Dobra będe pisać Iguś bo to ś podoba mi się w jego imieniu a to poprawne się wymawia Iguś zdrobniale takze amy wyluzuj .Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2015, 09:37
-
nick nieaktualny
-
Krysti ~~> wrote:Amy no nic zlego nie jest !dzięki ze mi powiedziałas ze fota tak wyglada to juz nie będe tym programem robic .
Amy nie czepiaj się mojego syna imienia ja sobie tak pisze Ignaś i będe pisać po resztą mojej znajomej syn tez tak ma na imię i piszę tak samo jak ja!
Dobra będe pisać Iguś bo to ś podoba mi się w jego imieniu a to poprawne się wymawia Iguś zdrobniale takze amy wyluzuj .
Krysti no nie zrozumialaś znów mojego przesłania. Nie czepiam się twojego syna ani jego imienia. Zdrobnień jest wiele i są one poprawne. Chodzi mi o odmianę - w języku polskim zmiękcza się jednym sposobem albo przez dodanie kreski nad literką albo dodaniu "i" ty zmiękczasz dwa razy dajesz śi - co jest niepoprawne. IGNASIA, nie IGNAŚIA.
Jak źle tłumaczę to może Ida mi pomoże bo ma obszerną wiedzę na temat pisowni
IDA HELP
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2015, 21:12
Krysti ~~>, mf lubią tę wiadomość
-
Krysti idz z Bogiem. Tak masz racje nie jestes tutaj zbytnio lubiana. Zakladasz pincet kont usuwasz, pieprzysz jakies glupoty o dupie marynie i opisujesz kazde pierdniecie swojego dnia!! Sama nie wiesz czego chcesz. Albo siedzisz na dupie tutaj albo zegnasz sie raz i baj. Myslisz ze za kazdym twoim powrotem bedziemy cie witam z radoscia? Jak ktos cu zwraca uwage tak jak teraz Amy to z morda wyskakujesz a potem robisz sie potulny baranek.. Ogarn dziewczyno
Amy_, mf lubią tę wiadomość
-
hej ja z corka dostalam 6 tygodni po odstawieniu od piersi ciekawe czy teraz tez tak dlugo bede sie cieszyc ze tym nie mam okresuFasia wrote:Ja jeszcze nie dostalam okresu, ciekawa jestem kiedy sie zjawi i czy w ogole

fajnie by bylo
a czy ci sie zjawi kto wie lepiej za miesiac testa zrob
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2015, 09:58
-
Krysti, Rudzia trzymam kciuki za Wasze mamy i wspolczuje bardzo, trzymajcie sie dzielnie i wspierajcie Mamy.
U mnie dziwiaj rano byla kupa stulecia, maly caly obsrany az po pachy nie mowiac juz ze nasze lozko tez
u nas pampersy bialy przestaly sie sprawdzac nie wiem czemu wszystko wylatuje
Krysti ~~> lubi tę wiadomość

( juz wczesniej mnie pobolewalo na okres ale nie tak mocno i nie tak dlugo wiec pewnie dzis dostane