Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
8485 wrote:nalezalam widziałam rozne filmiki na matach zdjęcia a od kilku dni nic
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Angela89 wrote:Agnieszka wysłałam ci zaproszenie
KasiaKwiatek, Fasia, Gosha, iwonka1077, Eweliśka, Murraya lubią tę wiadomość
https://www.suwaczki.com/tickers/8p3odqk3g4i8ffll.png[/img]
Aniołek Lipiec 2017[*]
Aniołek czerwiec 2013[*]
Aniołek styczeń 2014 [*] -
Witam
Wróciłam bo mi smutno tak samej
U mnie dobrze wszystko .
Przedwczoraj był to jeden z najgorszych moich dni w Życiu ?
Dowiedziałam się że moja mama ma raka
Straszne
Ja kochane zjezdzam do Polski na stałe ,zjezdzamy dom konczyć no i chcem być blisko mojej Mamy .
Ah9 lipca wyjezdzamy ze Szkocji .Wszystkie rzeczy przewoznik zabiera nam .
Wczoraj z moim Chłopem byłam w szpitalu bo serce go zaczeło bolec tyle stresu 3 godz z dzieckiem w szpitalu czekałam na wyniki co się dzieje mu .
W tą niedziele chrzest mamytu w Szkocji
A Ignaś po szczepieniu już dawno dobrze zniósł na rota i pneumokoki nie szczepiliśmy .
Pozdrawiam serdecznie i nowe dziewczyny również :**
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2015, 23:11
-
Ida wrote:Krysti, przykro mi że mama chora... Oby wyzdrowiała szybko.
Jedziecie samochodem do Polski? Ignaś lubi jazdę autem?
A jak zamierzacie tu żyć, macie jakąś pracę na oku?
Mamtissa dzięki
Ida autem jedziemy ,Ignacy lubi jezdzić autem jak jechaliśmy do konsula spał całą droge prawie 3 h i spowrotem też .Po drodze do Polski będziemy odpoczywać nawet w hotelu nocke zaliczymy .Bilet na prom kupionycieszę się bardzo .
Mieszkanie w Pl mamy u teścia 4 pokojowe sam mieszka do okresu wykonczenia domu będziemy z nim mieszkać .Moj chłopina w delegacje będzie jezdził na kontrakt 3 miesięczny i na 3 tyg w domu i potem znów na kontrakt ofshore i tak będzie unas to wyglądało.Ja w Polsce będe robić kursy ,,Na rehabilitanta dzieci chorych na Autyzm zawsze chciałam się wyspecializować w tym kierunku by pomagać innym .
Oszczędności mamy wakacje w końcu będą długo wyczekiwane .
-
Rudzia wrote:Krysia przykro mi z powodu mamy.. ale chyba nasze mamy choruja na to samo.. moja mama czeka na operacje wlasnie..
No mojej mamie powiedzieli ze Raczysko wyniki też kiepskie wyszły i dociekali gdzie to jest a to narządy ah jej .
A najgorsze ze to juz dwa miesiące trwa i nic mi mama nie mówiła by mnie nie stresować siostra się wygadała