Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Moje dziecko wymusza na mnie rezygnacje z czekolady... wczoraj idac do kolezanki kupilam rogale polfrancuskie z nadzieniem czekoladowym i dzis pol dnia byl ryk, bo kupa nie mogla wyjsc... a jak wyszla,to 0,5cm braklo do konca pampersa i by wyszla na wierzch
Dobrze przybajmniej, ze jak robie tiramisu, albo jakies ciacho, to zle nie reaguje... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry
My nakarmieni, przebrani po wieeelkiej kupie teraz ssiemy piastke, może się uda zasnąć, bo nie wiem czy wam pisałam ze synek po prostu leży odlozony do łóżeczka i sam się usypia do 15 minut zwykle schodzi jak śpiący to 5 nawet ale teraz tym przebieraniem się rozbudzil i pewnie zejdzie dłużej...
Dziś tylko dwie pobudki od 22, o 3 i o 6.30 nawet się wyspalamFasia, mantissa lubią tę wiadomość
-
Iwona zazdroszcze tego, ze sam usypia... u mnie chyba nigdy tego nie bedzie. No ale moj dlugo spi w nocy wiec cos za cos
zasnal o 21.30, pobudka o 3.10. O godz 3.40 juz spal i obudzil sie o 6.30
a teraz lezy zadowolony, gada sobie i macha raczkami i nozkami
koniec spania!
A na 11.45 jedziemy na usg bioderek kontrolne -
nick nieaktualny
-
Fasia nic się nie martw wszystko z wiekiem się zmienia może będzie większy i będzie sam zasypial??a ja ze swoim będę miała problem,z córką od małego ze spaniem problem chyba tylko miesiąc sama usypiala i później koło roczku jakiś czas a tak to kombinacje ciągle teraz ma 4 latka i trzeba z nią posiedzieć bo sama nie chce zasnąć a wiem że umie i by mogła, co zrobić....
-
Ja pare razy miałam taki sen ze karmię a tu dupa, nie karmiłam.
Kurde ostatni dzień przedszkola a ja zaprowadzając małą dowiedziłam się ze panuje tam jelitówka. Ale niestety Oliwia się już nie dała wyciągnąć.
Ale pani mówiła ze to już od tygodnia dzieci mają sraczkę i rzygaczkę więc jak do tej pory się nie zaraziła to moze juz nie złapie.
Mam nadzieje.