Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Aguś86 wrote:Ja 1 lipca miałam ten ostatni okres
A 6 sierpnia ujrzalam dwie kreski na teście ku wielkiemu zaskoczeniu
Aguś86 lubi tę wiadomość
-
U mnie ostatnia miesiączka była 21 czerwca
a pozytywny test ujrzałam 21 lipca
Angela powodzonka :]] &&&Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2015, 23:21
-
U mnie ostatni okres 4.07 a test 1.08. Podobnie jak Angela chciałam wiedzieć cży mogę pić bo szliśmy na grilla. Ale znajomi nie pytali więc się jeszcze nie chwalilam.
Ale ja jestem durna. Po tym pierwszym razie po ciąży przerywanym mam mega schize, ze jestem w ciąży. Dzizas. 5 lat się tak "bawilismy" i nigdy nie wpadliśmy ale wtedy orientacyjnie wiedziałam kiedy dni plodne. Bo oczywiście wiem ze to żadna metoda antykoncepcyjna. Chyba zrobię test dla świętego spokoju ale się boję. xD oszalec można bez tego okresu. Chyba musiałabym mieć życiowego pecha.. Ale co sobie wkrecam to moje. -
Ida tak to już jest, że jedni nie planują i wpadają, inni planują ze wtedy i wtedy i się udaje za pierwszym razem, a inni (jak ja) starają się latami na wspomagaczach a i tak jest ciężko.. Życie jak to mówią
-
Ja zrobiłam test 5 sierpnia. Ujrzałam na nim cień cienia, którego mąż nie widział. Praktycznie nic tam nie było ale ja czułam, że jest to jest bardzo wcześnie
to była niedziela. W pon z rana pisałam na betę, a w pracy siedziałam jak na szpilkach. O 15 zalogowalam się na stronę i ujrzałam pozytywny wynik! Radość i szczęście mieszało się z obawa i lękiem czy tym razem się uda.. Udało się i dziś jest ze mną mój mały cud
)
Do pracy poszłam jeszcze we wtorek, wieczorem jechałam do mojej pani dr do szpitala i do pracy już nie wróciłam
Mąż miał 7 sierpnia urodziny, to był dla Niego najwspanialszy prezent pod słońcem!))
Rudzia, mimka84, mf lubią tę wiadomość
-
Mantissa ja też mam trochę par, że mogłam zająć w ciążę po tym pierwszym razie po całej ciąży. Ale by były jaka za przeproszeniem
chyba bym nie uwierzyła, że wcześniej tyle lat starań, a teraz za pierwszym razem pyknelo
-
Ojj byly przypadki ze para sie lata starala a z drugim dzieckiem udalo sie im odrazu nieplanowanie nWet
Moj ostatatni okres zaczal sie 26 czerwca a test zrobilam 25 lipca i byly 2 grube wyrazne krechy.. test robilam po pracy, stwierdzilam ze nie bede czekac do rana, jak jestem w ciazy to wyjdzie i wyszloa w ogole nie sadzilam ze zobacze dwie kreski bo chyba 2 dni wczesniej mialsm plamienia i myslalam ze to okres, test zrobilam bo okres skonczyl sie na drugi dzien
co bylo dziwne
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2015, 06:37
Aguś86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny