Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Angela89 wrote:Moj ostatni okres był 18 lipca a o test ciążowy zrobiłam w dniu moich urodzin 16 sierpnia tylko dlatego bo chciałam mieć pewność czy mogę pić. Nie mogłam
Znajomym musiałam opowiedzieć bajkę dlaczego nie pije
-
Mój ostatni cykl zaczął się 13 lipca.O tym, że jestem w ciąży dowiedziałam się pośpiesznie robiąc badanie krwi, gdyż miałam z pracy skierowanie na badania okresowe, a w tym rtg klatki piersiowej. Dzień przed tymi badaniami, był to ok 8-9 dzień po owu wyszło mi już podwyższone hcg. Nie zapomnę jak szczęśliwa wyszłam z tą kartką ze szpitala..aj, cudowne wspomnienia. W ogóle stwierdzam, że od tego 13 lipca zaczął się mój najszczęśliwszy i najcudowniejszy etap życia, jestem naprawdę mega mega szczęśliwa
A oglądanie mieszkania bez rewelacji.. W sumie to pierwsze jakie oglądaliśmy, więc nie mam porównania. Nie skreślamy go, ale szukamy dalej..pompon, Fasia lubią tę wiadomość
-
No i zamówiłam sukienkę na chrzciny. Znalazłam, spodobała mi się i już się nie zastanawiałam. Nie ma co prawda "otworu" do karmienia, ale mam plan zanieść do krawcowej, aby wszyła mi na szwie na piersiach kryty zamek.. Do tego jakiś beżowy cienki kardigan na krótki rękaw.
O taka: http://mosquito-sklep.pl/pl/sukienki/1763-sukienka-z-motywem-kwiatowym.html -
nick nieaktualny