Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymantissa wrote:
Dziewczyny, pytanie pozadzieciowe. Polećcie mi jakąś fajna patelnię, w przystępnej cenie. Mam już dosyć tego, że ciągle kupuję byle co i po 3-miesiącach jest do wywalenia. ;/ Tak w granicach 100-150 zł max.
Polecam patelnie ambitiona taka http://www.garneczki.pl/produkt/patelnia-z-powloka-nieprzywieralna-ambition-stone-28-cm,20064?gclid=CM2Uta2PqMYCFcXacgodz-oP9g ostatnio ją kupiłam u jestem mega zadowolona
A i mam jeszcze tefala talent też bardzo fajna szukałam długo dużej bo ma 32 cm no i aby była na indukcje no i znalazłam.
mantissa lubi tę wiadomość
-
Angela89 wrote:Polecam patelnie ambitiona taka http://www.garneczki.pl/produkt/patelnia-z-powloka-nieprzywieralna-ambition-stone-28-cm,20064?gclid=CM2Uta2PqMYCFcXacgodz-oP9g ostatnio ją kupiłam u jestem mega zadowolona
A i mam jeszcze tefala talent też bardzo fajna szukałam długo dużej bo ma 32 cm no i aby była na indukcje no i znalazłam.
O, całkiem przystępna. Długo już ją masz? -
Moje dziecie jak bylo mniejsze lubialo lezec i spac w rozku ale teraz gdzie tam zadne kokoniki nie pomoga tez wyrywa raczki i kopie nozkami hihi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 czerwca 2015, 18:08
mimka84, Ida, sylvia007, mantissa, iwonka1077, Aguś86 lubią tę wiadomość
-
Adaś różnie czasem przy piersi i odkładam i spi ale to jak jest na prawdę zmęczony a jak nie bardzo to niby zasypia przy piersi a jak podnosze jest ryk ;] wtedy bujam,nosze,śpiewam i odkładam ale często to nie daje efektu ;p to wózek w ruch ;p nie raz taka zabawa trwa po 2h :p
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2015, 13:13
-
nick nieaktualny
-
U nas co wieczór jak zaczyna się marudzenie, to zabieram Ninę na górę, do sypialni, tam jest cycuś, przytulanki i odpływa.
My po ostatnim weselu uwielbiamy tańczyć przy Walk the Moon - Shut Up And Dance. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPsotkaKotka wrote:A tak w ogole to jak usypiacie wasze szkraby? Karmicie i odkladacie do lozeczka? U mnie by to nei przeszlo. Albo karmie na siedzaco a potem nosze az usnie i odkladam (czasem i z 10x plus kaftan) albo usypiam przy cycusiu.
Ja moją karmię i odkładam do łóżeczka to oczywiście wychodzi tylko na nocne spanie w dzień trochę trzeba więcej wysiłku wykonać.
A ja się zastanawiam czy każda z Was ma "plan dnia " że o każdej godzinie każdego dnia robicie to samo? Bo my mamy tylko kąpiel zazwyczaj o tej samej godzinie a tak cały dzień rozwalony ? -
nick nieaktualnyApel do mam którym dzieci ulewaja. Układajcie je na boku.
Martyna jest na dole wożona w wózku gdzie leżała na plecach. Zeszłam do nich zjeść obiad, obok stał wózek patrze mała ulewa. To wstałam od razu aby ja wytrzeć. Patrze a ona sina nie może złapać oddechu. Wyciągnęłam ja w sekunde i zaczełam jej plecki odbijać nie pomagało nie płakała ani nic położyłam ja od razu na kolano i zaczełam robić to samo. Pomogło. Zaczeła płakać a ja razem z nią. Nie chce myśleć co by było gdyby to się stało przy teściowej czy by umiała jej pomóc. Boje się też nocy bo mała zaczeła z boku przekręcać się na plecy.. nie chce w ogóle myśleć. Teraz jak to pisze dalej jestem roztrzęsiona. -
Angela straszne to co opisujesz
Całe szczęście, że skończyło się dobrze. Oby się nie powtórzyło.
Też stałą mamy tylko porę kąpieli i usypiania- około 19, a reszta już zależy od Szymona. Budzi się rano różnie-7 do 9 i je kiedy chce z przerwami 2, 5-3h. Nie narzucam mu też drzemek w ciągu dnia. -
Witam się dziś i ja
Powiedzcie mi jak otulacie dzieci w ten cały kokon, że nie mogą uwolnić rączek? przydałby mi się ten patent!
Angela- Piotruś też tak raz się zadławił! i też już miałam łzy w oczach -
AlicjaaA wrote:Mf, jeszcze chwilę cię pomęczę o tą sukienkę. Ty pytałaś o dostępność koloru przed zakupem czy od razu kupiłaś wybrany z listy kolor? Napisalam do nich maila, ale puki co odp nie ma i nie wiem czy czekać czy zamawiać w ciemno.
ale to moj kolor (bo odcien czerwieni), wiec pasowalo;)
AlicjaaA lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny