Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej. Ja dopiero mam czas na napisanie, bo moje dziecku od kilku dni chyba jakiś kryzys przechodzi, a dzisiaj było apogeum tego co się z nią dzieje
do tego mąż poszedł na najgorszą zmianę do pracy czyt. II i praltycznie cały dzień musiałam walczyć z moim napewnonieendżelem
teraz w końcu spokojnie wisi na cycu, a ja dziękuję Bogu za audiobooki, bo gdyby nie one, to nie wiem jak bym Gabi uspiła.
-
Ida jakbyś naszą sytuację opisała
tyle, że Nina jeszcze rzuca się przy jedzeniu strasznie, nie pozwala sobie pomóc złapać cyca, tylko łapie go w obie ręce i szczypie tak, że czasami mam ochotę jej go zabrać, a te 10-15 minutowe drzemki odbywają się tylko z policzkiem przytulonym do gołego cyca
-
nick nieaktualny
-
Psotka ja karmie tylko na leżaco i jesli zasypia w dzien przy karmieniu to nie podnosze, a w nocy to jak tylko dostanie cycka to zasypia i nie odbijamy. Czasami zdarza sie, ze sie przebudzi i macha raczkami to szybko podnosze i odbija.
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny a probujecie otulac dzieci w kokonik w ciagu dnia jak sa takie marudne? Wiecie, ze my z Julkiem mielismy od dawna problemy w ciagu dnia. On ogolnie jest ciagle noszony, zasypial tylko na rekach i trwalo to dlugo a po odlozeniu od razu ryk. Odkad zawijam go w kokonik zasypianie na rekach trwa od 2-10 minut, a odlozony spi godzine, dwie co wczesniej mu sie nie zdarzalo. Teraz wieczorem zasypia tylko w ten sposob. Odkladany juz na pieluszke w trakcie zawijania usmiecha sie
widze, ze czuje sie wtedy bezpiecznie. Cholerne moro ho nie budzi, nie meczy
mimka84 lubi tę wiadomość
-
sylvia007 wrote:Ida jakbyś naszą sytuację opisała
tyle, że Nina jeszcze rzuca się przy jedzeniu strasznie, nie pozwala sobie pomóc złapać cyca, tylko łapie go w obie ręce i szczypie tak, że czasami mam ochotę jej go zabrać, a te 10-15 minutowe drzemki odbywają się tylko z policzkiem przytulonym do gołego cyca
Dokładnie tak. Najgorsze, że po jedzeniu nie można odłożyć na brzuszek a położony na plecy Julek momentalnie się budzi. A od kilku dni usypianie wieczorne to tragedia. Już nie wiem za którym podejściem mi się udało i to dopiero po opatuleniu i przytuleniu chodząc.
A tak z dobrych wieści to w smyku online przeceny do -40% na zabawki dla maluchów. -
Mf ja dalej na 2 hihi dupke ma wąska synek i dobre mam w domu 3to się naklejki schodzą prawie ale zuzyje ta paczkę do końca i zaczniemy tamte testować, a mam pampersa i dady jedne te cienkie i drugie te normalne to zobaczymy czym się różnią
-
Iwonka spokojny bardzo! wcześniej używałam do każdego spania i czasem do karmienia ale teraz nie widzę takiej potrzeby. Najczęściej ma problem zasnąć wieczorem wiec zawsze wieczorem go zawijam po kąpieli i karmieniu, odkladam do łóżeczka i sam szybko zasypia. Co najważniejsze śpi spokojnie i długo. Nie ma już takich sytuacji, że on płacze a ja nie wiem o co mu chodzi.
iwonka1077 lubi tę wiadomość