Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ksawa wrote:32 miałam jak urodziłam starszaka
drugie mam nadzieję mieć mając 36 max 37i u mnie w rodzinie też jest przypadek menopauzy w wieku 38 lat więc czuję jej oddech na karku
Gosha no żarcie robię z mężem. U nas w sumie on bardziej gotuje niż ja. W sobotę ma przyjechać moja siostra żeby trochę z małą posiedzieć i ja pewnie będę latała na szmacie a mąż w kuchniKsawa lubi tę wiadomość
-
Ja nie wiem jak inne kobiety
ale szczerze to ja się czuję bardzo młodo
może dlatego że pracuję z młodymi ludźmi
w każdym razie dla mnie czas kiedy urodziłam dzieci jest w sam raz
shimmer - dasz radę, trzymam kciuki
wszystkim koleżankom mówię że to super mieć dzieciaczka troszkę później,
zresztą mam wrażenie że teraz WSZYSCY są w ciąży
-
Shimmer u nas tez nie byoo alkoholu na chrzcinach.
impeza w knajpie wyniosla niecale 900zl na 19 osob, a w kopertach dostalismy dwa razy tyle kasy. Tez byla opcja zeby robic u siebie w ogrodzie ale nie mialabym czasu i sily wszystko przygotowywac. Tesciowie powiedzieli, ze przeciez na chrzest sie daje kase wiec na pewno sie zwroci no i racja.
No i sie nie stresuj! Ja tz sie balam, ze dziec bedzie sie drzec w kosciele ale byl endzelem i spaldopiero na koncu sie obudzil i sobie paczal
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2015, 13:50
shimmer_lip, Gosha lubią tę wiadomość
-
Fasia wrote:Shimmer u nas tez nie byoo alkoholu na chrzcinach.
impeza w knajpie wyniosla niecale 900zl na 19 osob, a w kopertach dostalismy dwa razy tyle kasy. Tez byla opcja zeby robic u siebie w ogrodzie ale nie mialabym czasu i sily wszystko przygotowywac. Tesciowie powiedzieli, ze przeciez na chrzest sie daje kase wiec na pewno sie zwroci no i racja.
No i sie nie stresuj! Ja tz sie balam, ze dziec bedzie sie drzec w kosciele ale byl endzelem i spaldopiero na koncu sie obudzil i sobie paczal
już chcę mieć to całe zamieszanie za sobą
-
Ja pierwsze dziecko 34 latka drugie teraz przed 40 prawie i na tym koniec bo inaczej wariatka ze mnie będzie .....
Nam chrzciny też się zwróciły na 19 osób 2 tys i trochę więcej zbieraliśmy a i u nas alkohol był oczywiścieWiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2015, 15:20
shimmer_lip lubi tę wiadomość
-
Ja mam podgrzewacz. Nastawiam na 40 stopni i woda nagrzewa. Jak nie masz podrzewacza to nalej mocno ciepla wode do miseczki i wstaw do niej butelke z zimnym mlekiem. Woda powoli ogrzeje mleko.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2015, 15:21
Ida lubi tę wiadomość